Datalogic

Datalogic Magellan 3550HSi

De Magellan ™ 3550HSi-scanner biedt toonaangevende prestaties op 1D- en 2D-codes, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid, allemaal in een compact formaat.

Offerte aanvragen
De Magellan 3550HSi scanner biedt veel van de functies die de Magellan familie van beeldvormende scanners zo succesvol hebben gemaakt, inclusief naadloze 1D- en 2D-decodering, solid-state elektronica, beeldvastlegging, compact formaat en eenvoudige servicetoegang voor software-updates of configuratiewijzigingen. Het profiteert ook van de vooruitgang die is geboekt op het gebied van beeldvorming, belichting, processoren en software die Datalogic met de Magellan 9800i en 9400i-scanners naar de markt voor meerdere vliegtuigen heeft gebracht.

Verbeteringen in zowel hardware als software maken een significante vermindering van de helderheid van de verlichting mogelijk, terwijl de doorvoer, scherptediepte en snelheid worden verbeterd. De zachte, onopvallende verlichting vermindert zowel de directe als weerkaatste verlichting zichtbaar voor gebruikers. Dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving en de hele dag door productiviteit. De Magellan 3550HSi-scanner heeft ook een grotere, meer intuïtieve scanzone, waardoor comfortabeler en efficiënter scannen met vegen mogelijk is.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »