Honeywell

Honeywell 8670

De praktische Honeywell 8670 Bluetooth-ringscanner staat bekend om zijn flexibiliteit en topprestaties. De lichtgewicht miniatuurscanner legt vrijwel alle gangbare 1D- en 2D-streepjescodes snel en betrouwbaar vast. Dankzij de Adaptus 6.0-technologie, uits

Offerte aanvragen

De Honeywell 8670 draadloze ringscanner met Bluetooth®-technologie brengt de uitzonderlijke 1D- en 2D-scanprestaties van de Xenon ™ - en Granit ™ -scanners tot een draagbare vormfactor.

Kenmerken en voordelen zijn onder meer:
Ergonomisch, robuust ontwerp dat comfortabel is om te dragen en geoptimaliseerd voor gebruik in ruwe omgevingen
Uitstekende bewegingstolerantie en snelle decoderingssnelheden voor omnidirectionele 1D- en 2D-barcodescanning verhogen de productiviteit
Verbeterde scanprestaties op barcodes van slechte kwaliteit of beschadigde barcodes bespaart u tijd
De 8670 Wireless Ring Scanner heeft een ergonomisch tweedelig ontwerp. De zachte elastomere vinger- en polsriemen zijn zeer comfortabel en elimineren hygiënische problemen.

Monteer de kleine, lichtgewicht scanner van het apparaat om uw vinger. Draag de Bluetooth-module vervolgens comfortabel om uw pols.

Dit flexibele ontwerp biedt u een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid om barcodes snel, veilig en comfortabel te scannen, terwijl u beide handen vrij kunt houden voor gerelateerde taken. En om zeer productiviteitsscans te garanderen, biedt het ontwerp ook multi-sensorische feedback via een vibrator, pieper, LED's en een richtpunt.

U kunt op de 8670 Wireless Ring Scanner rekenen om uit te voeren. Door het robuuste ontwerp van het apparaat kan het bestand zijn tegen extreme temperaturen, vochtige en stoffige omgevingen en hoge elektrostatische ontladingen. Het kan ook hard gebruik overleven, inclusief druppels op beton en treffers op metalen rekken en transportbanden. Bovendien optimaliseert het geoptimaliseerde kabelontwerp van de scanner de duurzaamheid van de kabel in extreme gebruikssituaties.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »