Hardware voor Florist Assist

Hardware voor Florist Assist

Duranmatic is de hardware-partner van Florist Assistt. Gebruikers van Florist Assist kunnen op deze pagina bonnenprinters, kassa-lades en barcodescanners bestellen, die zo zijn ingesteld dat ze meteen werken in jouw Software.

De intuïtieve software van Florist Assist is speciaal ontworpen voor bloemisten. Wij leveren alle apparaten rond je kassa zoals bonnenprinters en elektrische kassa-lades. Deze apparaten worden geleverd met een twee jaar durende SWAP garantie. Gaat het apparaat defect dan wordt hij meteen geruild voor een SWAP unit. 

Florist Assist Kassa

Florist Assist Kassa

De Florist Assist Kassa is een All-in one systeem dat gebruikt kan worden in zowel de gebouwautomatisering, productie terminal en andere licht industriële toepassingen. De Florist Assist Kassa heeft een 21.5"PCAP touch display.

Florist Assist Bonprinter

Florist Assist Bonprinter

De Florist Assist Bonprinter is een triple interface bonprinter met USB, ethernet en seriële aansluiting en een top of frontloader. Deze bonprinter wordt geleverd met 2 jaar swap garantie.

Florist Assist Geldlade

Florist Assist Geldlade

De Florist Assist Geldlade is een zeer robuuste metalen schuiflade met wiellagering. Deze elektrisch te openen lade is verkrijgbaar voor spanningen van 12 en 24 Volt. Het formaat is 410 x 415 x 100 mm. De lade heeft de lade 4 papierklemmen en 8 muntvakken

Florist Assist Barcodescanner

Florist Assist Barcodescanner

Een duurzame constructie, uitstekende leesprestaties en een elegant design: de Florist Assist Barcodescanner is de nieuwe 2D barcodescanner.. De scanner wordt standaard geleverd met 2 jaar SWAP garantie en is zeer scherp geprijsd.

Florist Assist Bluetooth Draadloze Barcodescanner

Florist Assist Bluetooth Draadloze Barcodescanner

De Florist Assist Bluetooth Draadloze Barcodescanner is een snelle draadloze pocketscanner. Deze scanner past door zijn afmetingen gemakkelijk in de broekzak. Door middel van de Bluetooth functie is deze scanner eenvoudig te koppelen met je smartphone of

Florist Assist Labelprinter

Florist Assist Labelprinter

De Florist Assist Labelprinter is een betrouwbare desktop labelprinter. Deze printer heeft een hoge printsnelheid en goede prestaties waarmee hij in de gezondheidszorg, detailhandel, horeca, pakketdiensten sector en nog veel meer toepassingen uitstekend i

doos bonrollen 80-80-12 (30 rollen)

doos bonrollen 80-80-12 (30 rollen)

Een doos van 30 thermische rollen (80x80x12). - geschikt voor alle bonprinters die 80mm of breder kunnen printen

doos pinrollen 57-47-12 (50 rollen)

doos pinrollen 57-47-12 (50 rollen)

Een doos van 50 thermische pinrollen (57-47-12).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »