A140

Gebruik Getac's volledig robuuste tablet-pc A140 in het veld, maar ook in de industrie, productie of logistiek - overal waar een tablet moet overtuigen met een hoge duurzaamheid en continue prestaties. De IP65-gecertificeerde A140 zorgt ervoor dat geen en

Offerte aanvragen
Als u de A140 barcodes wilt laten lezen, ontvangt u ook het apparaat met een geïntegreerde 2D-scanner. Extra opties zijn onder meer een RFID- en NFC-lezer, een OPAL 2.0 SSD met 128, 256 of 512 GB als geheugenuitbreiding. Alle beschikbare combinatie- en accessoire-opties resulteren in een verscheidenheid aan mogelijke varianten voor een nog breder gebruiksspectrum.

Het 14-inch capacitieve scherm van de tablet kan ook worden bediend met een stylus of tijdens het dragen van handschoenen. Dankzij de helderheid van 1000 nits lees je het zelfs gemakkelijk bij fel zonlicht. Geavanceerde LumiBond 2.0-technologie maakt dit scherm niet alleen uitzonderlijk robuust, maar zorgt ook voor een uitstekende beeldkwaliteit. Zowel de contrastverhouding als de kleuren, evenals de kijkhoek, zijn radicaal verbeterd, omdat er, in tegenstelling tot commercieel verkrijgbare modellen, geen "luchtgat" is tussen het aanraakscherm en het LCD-paneel.

In overeenstemming met zijn beschermingsklasse is de A140 niet alleen volledig stofdicht, hij kan ook jetwater vanuit elke richting aan. Stoten, vallen van meer dan 1,2 m en veranderende temperaturen tussen -21 ° C en + 60 ° C zijn geen probleem. Met zijn ondoordringbare robuuste behuizing en hoge elektromagnetische tolerantie voldoet de tablet-pc aan de MIL-STD-810G en MIL-STD-461G-normen.

Gebruikers vinden onder andere de A140 een ideale weerbestendige metgezel voor veldserviceactiviteiten: zelfs met stromende regen, modderspatten, hoge luchtvochtigheid en stof- of pollenwolken kunt u volledig vertrouwen op de prestaties van de tablet-pc. Bovendien bedienen gebruikers het aanraakscherm en de knoppen zelfs met natte handen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de tablet.

Naast mechanische beveiligingsfuncties zorgt de TPM 2.0-chip ervoor dat het systeem niet werd gemanipuleerd voordat het werd opgestart. Verdere beveiligingsopties omvatten een vingerafdrukscanner, die alleen bevoegd personeel toegang tot het apparaat verleent. De standaardversie bestaat nog steeds uit een geïntegreerde HD-webcam, 8 megapixelcamera en stabiele verbinding via dual-band 802.11ac WLAN en Bluetooth 4.2.

Een volledig assortiment accessoires is ook beschikbaar voor de A140, inclusief handriemen en schouderriemen om het lichaam gemakkelijk te dragen. Het apparaat is dus beschikbaar wanneer het nodig is en gebruikers hebben beide handen vrij. Voertuig- en trolleydocks zijn ook beschikbaar voor maximale mobiele productiviteit. En als u de duurzaamheid nog verder wilt vergroten, plaatst u een praktische beschermfilm op het display.

Naast slechts accessoires beschikt de tablet-pc over talloze uitbreidingssleuven en I / O-interfaces voor RFID-lezers, FHD-webcams, antennes voor GPS-uitbreidingen en andere apparaten. Gebruikers kunnen de A140 dus uitgebreid aanpassen - afhankelijk van de omstandigheden op de bedieningslocatie en op welke manier met welke gegevens moet worden gewerkt. Of u doet het zonder de accessoires en uitbreidingen en gebruikt de A140 voor wat het is: een robuuste, krachtige tablet-pc die betrouwbaar is, zelfs in slechte omstandigheden.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »