Anybus

Anybus CM CANopen

Met de CM CANopen module kunt u elk CANopen of CAN 2.0A apparaat aansluiten op uw SIMATIC S7-1200 PLC. De module wordt aangesloten op uw S7-1200 en fungeert als een brug tussen de CANopen / CAN-apparaten en de micro-PLC. Hiermee kunt u kiezen uit...

Offerte aanvragen
Downloads & links
Brochure CM CANopen
Overview Anybus gateways
Website Anybus HMS

CANopen Master / Slave-module voor de SIMATIC® S7-1200 PLC 

Met de CM CANopen kunt u elke CANopen of CAN 2.0A apparaat aansluiten op uw SIMATIC S7-1200 PLC. De module wordt aangesloten op uw S7-1200 en fungeert als een brug tussen de CANopen / CAN-apparaten en de micro-PLC. Hiermee kunt u kiezen uit een breder scala van automatiseringsproducten bij het ontwerpen van uw systeem.

CANopen en CAN 2.0A ondersteuning voor de CM CANopen uitbreidingsmodule voor de SIMATIC S7-1200 PLC. Elk apparaat dat het CANopen-protocol of een aangepaste CAN 2.0A gebaseerd protocol draait kan worden aangesloten. Eenmaal gekoppeld aan de S7-1200, stel je de CM CANopen module in vanuit TIA Portal®. Uw CANopen netwerk configuratie kan dan worden gemaakt in de begeleidende CM CANopen Configuratie Studio.

De CM CANopen module kan geconfigureerd worden om ofwel een Master of Slave van TIA Portal zijn. Er is geen apparte programmering nodig om de configuratie te maken.

De CM CANopen module is ontworpen om direct op de SIMATIC S7-1200 PLC worden aangesloten. De module wisselt gegevens en signalen uit via de backplane bus, die ook levert de module van stroom.

Met vier eenvoudige stappen gaat u snel aan de slag!
1 Bevestig de CM CANopen module aan de S7-1200 PLC
2 Download en installeer de HSP setup-bestand vanuit TIA Portal
3 Configureer de S7-1200 PLC voor de CM CANopen module vanuit TIA Portal
4 Configureer de CANopen-netwerk met de meegeleverde CM CANopen Configuratie Studio

 

CANopen and CAN2.0 connectivity example

 

 

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »