Anybus

Anybus .NET IIoT Gateway Profibus/Profinet

Anybus .NET gateways openen real-time data van industriële machines voor .NET gebaseerde IT-toepassingen. Dit betekent dat .NET programmeurs data direct krijgen van PLC systemen met Profibus/Profinet zonder dat ze kennis nodig hebben van die systemen...

Offerte aanvragen
Downloads & links
Brochure .NET Gateway
Overview Anybus gateways
Website Anybus HMS
 


De nieuwe Anybus .NET-gateways openen real-time data van industriële machines voor .NET gebaseerde IT-toepassingen. Dit betekent dat de .NET-programmeurs rechtstreeks gegevens kunnen krijgen van een PLC-systeem aan de andere kant van "de Edge" om te gebruiken in toepassingen voor statistieken, analyses of onderhoud. De eerste .NET-gateways zijn beschikbaar voor PROFIBUS en PROFINET.

De Anybus .NET-gateways lossen dit vraagstuk op en dienen als vertalers die gegevens tussen PROFIBUS of PROFINET-netwerken en IT-platforms met behulp van .NET als framework verzenden en ontvangen.

Hoe werkt het:
Naast het uitwisselen van gegevens van de industriële processen en de IT-systemen maken .NET gateways gegevens aan de IT-kant begrijpelijk. De informatie-uitwisseling tussen de Operationele Technologie (OT) kant en de Information Technology (IT) zijde wordt gedefinieerd in een spreadsheet template, die bepaalt hoe de gegevens in kaart worden gebracht, getagged en gepresenteerd in de IT-toepassingen.

Een Excel template wordt geüpload naar een HMS code generator die automatisch zorgt voor een op maat gemaakte C#-API code die gemakkelijk geïntegreerd kan worden in een .NET-applicatie. Het genereert ook een aangepaste GSDML bestand voor de PLC.

gateway (104)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »