Anybus

Anybus X-Gateway Modbus-TCP Modbus-RTU AB9005

Anybus X-gateway Modbus-TCP master Modbus-RTU slave. Integreer uw Modbus/TCP netwerk snel en eenvoudig met Modbus-RTU.

Offerte aanvragen
Downloads & links
Brochure X-Gateway Modbus-TCP
Overview Anybus gateways
Website Anybus HMS
 
 

Anybus X-gateway - Modbus-TCP Master / Client 
U kunt hiermee snel en eenvoudig, zonder de noodzaak om kennis te hebben van programmeren , een Modbus-TCP-netwerk integreren in een ander netwerk.

Snel en krachtig netwerk van vertalers
De X-gateway werkt als vertaler tussen een Modbus-TCP-netwerk en het andere industriële netwerk. De primaire focus is de snelle overdracht van cyclische I / O-data tussen Modbus-TCP en het andere gekozen netwerk (ca. 5ms). Met de Modbus-TCP Master / Client-functionaliteit, elimineert de X-gateway de noodzaak van een andere Modbus-TCP PLC client/master aan de Modbus-TCP kant en helpt zo de infrastructuurkosten te verlagen.


Modbus TCP master / client-functionaliteit

Aan de Modbus-TCP kant van de Anybus X-gateway wordt een maximale data-omvang van 256 byte input en 256 byte output ondersteunt, waaronder Control and Status woorden. In de X-gateway kunnen tot 64 Modbus-servers, en tot 64 verschillende input / output transacties worden geconfigureerd.

Veldbus / Ethernet Slave functionaliteit
Aan de veldbus / ethernet upload zijde van de X-gateway verschijnt hij als een standaard I / O-module en wordt geconfigureerd met een standaard apparaat bestand (GSD / EDS) via de PLC engineering tool.

Eenvoudige visuele web-based configuration- Geen programmering nodig
Configuratie wordt afgehandeld via een web-interface die toegankelijk is door simpelweg aan te sluiten op een computerpoort via een gewone Ethernet-kabel. Geen programmeringsvaardigheden zijn vereist, wat betekent dat het netwerk en de apparaten snel up and running zijn.

Dual port Ethernet switch technologie
Aan de Modbus TCP kant is de x-gateway voorzien van een geïntegreerde 2-poort switch op Ethernet, waardoor Ethernet-installaties in de bus of lijntopologie geplaatst kunnen worden zonder de noodzaak voor externe schakelaars. Hierdoor profiteren systeem integrators van aanzienlijk verminderde installatie- en onderhoudskosten.

Populaire modellen:  
AB9004, AB9009, AB9003, AB9002, AB9000, AB9006, AB9005, AB9008, AB9001, AB9007  
anybus (24)
gateway (104)
HMS (28)
modbus (11)
rtu (8)
tcp (8)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »