AOPEN

AOPEN DE67-HAI

Deze compacte media player heeft verbluffende prestaties en superscherpe graphics die de computerervaring intentiviseert.Ontworpen voor het gebruik in digitale communicatietechnologie oplossingen kan de player ook gebruikt worden als lichte server.

Offerte aanvragen

De Digital Engine DE67-HAI, ondersteunt de nieuwste Intel ® Active Management Technology (Intel ® AMT) 8.0 firmware en 3e generatie Intel ® Core™ processorfamilie.

Klik hier voor de brochure

Gericht zijn op degenen met de meest veeleisende multimedia-en computationele workloads, de DE67-HAI is momenteel de krachtigste small form factor-apparaat AOPEN's. Verbluffende prestaties en superscherpe graphics intensiveren van de computerervaring.Ontworpen voor digitale communicatietechnologie oplossingen kunnen ook worden gebruikt als een licht server.

Dit kleine en krachtige systeem biedt een scala aan high-end features:

- Het ondersteunt 2e generatie en 3e generatie Intel ® Core ™ i3, i5 en i7 processor families.
- Intel ® Active Management Technology (Intel ® AMT) kunnen gebruikers query, te herstellen, te upgraden, en op afstand te beschermen netwerk digital signage apparaten. Doordat beheermogelijkheden op afstand vanaf een centrale console en de mogelijkheid om de kosten van de on-site technicus bezoeken voorkomen, Intel AMT helpt de total cost of ownership.
- Feilloos glad, 1080p full HD-video afspelen op meerdere beeldschermen.
- De DE67-HAI heeft een laag geluidsniveau en een laag energieverbruik, wat betekent lagere warmteafgifte, minder energieverbruik, wat geld bespaart en ondersteunt green computing.
Het heeft twee uitbreidingsslots, full size en halve grootte, het ondersteunen mSATA.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »