AOPEN

AOPEN Display box

Met de In-Store Showcase wordt de inhoud weergegeven op een transparante HD ready 32” LCD voorkant, terwijl het werkelijke product zich in de display box bevindt.

Offerte aanvragen

Met de In-Store Showcase kunt u uw klanten laten kennismaken met een futuristische retail-ervaring. Stap weg van conventionele product scherm methoden en transformeren de vooruitzichten van uw winkel. De In-Store Showcase kunt u de inhoud weer te geven op een transparante HD ready LCD voorkant, terwijl met het werkelijke product in de doos display.

Klik hier voor de brochure

De eenvoudig te gebruiken software biedt u de mogelijkheid om tegemoet te komen aan uw klanten interesses door het creëren van je eigen narrowcast kanaal. Beter benutten van de weergave middelen en het maximaliseren van de in-store reclame mogelijkheden.Combineer video, audio, tekst naar grafisch verbeteren van uw producten en diensten door middel van deze digitale media tool.

Het opvallende in-store showcase geeft u de tools om uw klanten aan te trekken door het combineren van 3D-elementen met een hoge kwaliteit signage content. 

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »