Datalogic

Datalogic AV500 industriële lezer

De AV500-lezer is een industriële 1D / 2D-barcodescanner die een nieuw paradigma voor logistiek volgen met transportsystemen met hoge snelheid op alle transportbandafmetingen, bagageafhandelingssystemen voor luchthavens, sorteren en statische leestoepassi

Offerte aanvragen

De AV500-lezer creëert een nieuwe optische standaard voor onbeheerde oplossingen voor het vastleggen van gegevens met een toonaangevende CMOS-sensor met een resolutie van 5 megapixels, beeldverwerving met 32 frames per seconde, dynamische focus of instelbare focus en meerdere lensopties.

Met een breed gezichtsveld en uitstekende scherptediepte door verschillende dynamische focusopties, is de AV500 barcodelezer een ideale keuze voor slimme track logistieke oplossingen, bagageafhandelingssystemen en retail slimme distributietoepassingen.

Continue frame-acquisitie, geen knipperende witte of rode geïntegreerde verlichting en gekleurde spotindicatoren maken de AV500-lezer de ongekende oplossing voor door de operator bijgewoonde toepassingen als handmatige objectpresentatie in overheadscanmodus of handmatige transportband laden.

Met PackTrack ™ kan de AV500-lezer de kloof tussen objecten minimaliseren en de systeemproductiviteit verhogen. FPGA-hardware versnelt realtime beelduitwerking. Opgenomen beelden worden aan boord opgeslagen en optioneel overgedragen naar externe ondersteuning via de geïntegreerde Gigabit Ethernet-connectiviteit.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »