Axiohm

Axiohm ASTERON-58mm

De compacte 58 mm Asteron thermische printer is voorzien van geïntegreerde papierrolhouder. Door de meervoudige bevestigingsmogelijkheden is de Asteron eenvoudig in te bouwen in panelen, ongeacht de paneeldikte.

Offerte aanvragen

Voortbouwend op een geschiedenis van innovatie  combineert de nieuwe Asteron panel mount printer met  geïntegreerde papier bak alle eigenschappen waar  Axiohm om bekend staat : snel printen ( 50 mm/s ), robuustheid , grote papierrol capaciteit ( Ø 50 mm ), ClamshellTM ontwerp waarbij geprofiteerd wordt van de nieuwste en verbeterde integratie technieken .

Klik hier voor de brochure

Makkelijk te monteren dankzij meerdere bevestigingspunten. De Asteron is uitgerust met een snel en innovatief bevestigingssysteem waarmee  de printer makkelijk aan een wand bevestigd kan worden en dit ongeacht de dikte van de wand.

Verder heeft de  Asteron een ergonomisch klep opening systeem met een geavanceerd vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat de klep onverwachts geopend wordt.
Het innovatieve ontwerp zorgt ook voor een verbeterde bescherming tegen morsen en stof wat invloed zou kunnen hebben op het printproces.

De Asteron is voorzien van de nieuwste  functies en heeft oa een 32 KB microprocessor waardoor ondersteboven printen mogelijk is en heeft verder een veel breder scala aan fonts dan voorheen. Behalve  24 kolommen kan de  Asteron ook worden ingesteld voor het afdrukken in 42 kolommen.

Toestel is voorzien van een RS 232 & TTL  en USB aansluiting en verkrijgbaar in zwart of wit. Deze 5V printer kan zowel gebruikt worden in  zowel industriële  toestellen alsook medische apparatuur, in de meest diverse toepassingen : industriële automatisering en instrumenten, controleproces, auto-diagnostiek, sterilisatie apparatuur, couveuses, medische meting en analyse, autoclaven. Verkrijgbaar met of zonder geïntegreerde controller board.

Asteron panel mount printer is volledig compatibel met MaxStick, een nieuw herpositioneerbare, liner - free, thermische label van Max International. Perfect voor de test en metingen met medische toepassingen.

Belangrijkste toepassingen:

- Gezondheidszorg
- Instrumentatie

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »