Axiohm

Axiohm KMGA-80mm kiosk printer

Deze heavy-duty kiosk unit biedt een hoge printsnelheid tot 180 mm/s, heeft zowel RS232 en USB-interface, is uitgerust met paper out en paper low sensoren voor nauwkeurige monitoring van de papiervoorraad.

Offerte aanvragen

Gebouwd met een verbeterde ticket presentator / oprolmechanisme met snelheden tot 1000 mm/s. Met een instelbare afdrukbreedte is de KMGA kiosk printer geschikt voor papierbreedte van
58, 60, 66 , 80 en 82,5 mm waardoor de printer uitermate geschikt is voor integratie in een brede waaier van kiosk applicaties. 

Klik hier voor de brochure

Dankzij de telescopische papierhouder verkrijgbaar in 4 mogelijke configuraties en te monteren in 6 hoekposities past het apparaat in elk type van ontwerp en kunnen papierrollen tot een diameter van 250 mm gebruikt worden  waardoor het toestel de perfecte oplossing is voor onbemande kiosken. Gebouwd met een anti - paper - jam -systeem  garandeert de KMGA een probleemloze aflevering van het geprinte ticket.

Het apparaat kan papierdikte verwerken tot 120 µm en kan dus gebruikt worden zowel als ticket- of als  bonprinter.De KMGA bestaat in verschillende uitvoeringen waaronder een optionele verlichte rand bij de papier uitgifte.

Deze heavy - duty kiosk unit biedt een hoge afdruksnelheid van maximaal 180 mm / s , beschikt over zowel RS232 en USB -interface, is uitgerust met een nieuw achterste verlichtingssysteem te vergemakkelijken onderhoud controleren, is uitgerust met papier uit & papier laag sensoren voor nauwkeurige bewaken van de papiervoorraad rol, heeft een uitgebreid temperatuurbereik van -20 tot +60 ° C, voorzien van een zeer betrouwbare jam- free guillotine autosnijder gegarandeerd tot 4M bezuinigingen die het uitvoeren van een volledige of gedeeltelijke bezuinigingen.

Die gecombineerde functies dragen allemaal bij aan de KMGA serie een van de meest betrouwbare en duurzame kiosk printer op de markt, presteren buitengewoon goed in afgelegen locaties en het verlagen van het onderhoud tijd en kosten te maken.

Belangrijkste toepassingen:

- ATM ( Automatic Teller Machines )
- Gaming / Lottery
- Informatie kiosken
- Speelautomaten
- Ticketing
- Transit ticketing
- Vervoer
- Automaten

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »