Bezoek de stand van Duranmatic op de Electrotechniek beurs

Bezoek de stand van Duranmatic op de Electrotechniek beurs

Visit Duranmatic @ Electrotechniek beurs - 29-09 tm 02-10 Jaarbeurs Utrecht Hal8 F026

Tijdens de Electrotechniek beurs in de Jaarbeurs in Utrecht is de stand van Duranmatic te vinden in Hal8 stand F026 - Wil je ons bezoeken gebruik dan deze inschrijflink: Inschrijven voor Electrotechniek

Elektrotechniek toont de nieuwste innovaties in praktijk. In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie.

In de jaarbeurs worden die omgevingen op spectaculaire wijze nagebouwd. Exposanten presenteren hun totaaloplossingen en laten zien hoe ze werken. Elektrotechniek brengt de toekomst dichterbij.
 

De elektrotechnische markt innoveert!
 

De hoeveelheid elektrotechnische toepassingen is immens en groeit exponentieel. De complexiteit van installaties, de range van toepassingsgebieden en de automatisering ontwikkelen zich razendsnel. Alleen hoe maak je dit zichtbaar? De meeste van al deze prachtige oplossingen zitten verstopt in muren, achter bedieningspanelen, in gebruiksvoorwerpen, onder vloeren of zelfs in de grond. Voor FEDET en Jaarbeurs de aanleiding om Elektrotechniek te transformeren van een louter onderdelen- en productenbeurs tot een kennisevenement voor het hele vakgebied.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »