De Epson TM-C3500, de hoogwaardige kleuren label printer

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Vliet
  • 0
De Epson TM-C3500, de hoogwaardige kleuren label printer

Duranmatic introduceert de Epson TM-C3500 kleurenprinter. De TM-C3500 is speciaal ontworpen om hoogwaardige kleuren labels en etiketten te printen. Dankzij de individuele pigment inkt cartridges, creëert de printer snel drogende, zeer gedetailleerde labels die waterbestendig zijn, niet vlekken en niet vervagen.


Hoge kwaliteit
De printer kan printsnelheden bereiken van maar liefst 103 mm per seconde en heeft afzonderlijke inktpatronen met inkt op pigmentbasis. Door het afdrukken van hoge kwaliteit kleurenetiketten is de gebruiker niet meer afhankelijk van externe partijen, waardoor geld en tijd bespaart kan worden.


Drukken op diverse materialen
Met de TM-C3500 is het customizen en printen van kleuren labels zeer eenvoudig. De labels en etiketten kunnen op uiteenlopende materialen gedrukt worden, inclusief papier met een matte of glanzende coating. Of het nu gaat om verpakkingsetiketten met hoge kwaliteit logo's, afbeeldingen of ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie. Deze printer zorgt ervoor dat dit allemaal wordt afgedrukt via één machine, zonder het gebruik van voor geïnstalleerde print templates.


Veelzijdige kleurenprinter
Niet alleen de labels zien er geweldig uit, maar de langdurige, duurzame kwaliteiten van de pigmentinkt maakt de printer ideaal inzetbaar voor een breed scala van branches. Deze veelzijdige kleurenprinter voldoet aan de GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien de gepigmenteerde inkt in combinatie met de PE Matte Label-media ideaal is voor extreme omstandigheden.


Eenvoudig te installeren
Op het LCD-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven. Omdat de printer aan de voorzijde bedient moet worden en de software eenvoudig te installeren is, is er geen gespecialiseerde training nodig om de printer te bedienen.

Klik hier voor meer informatie over de Epson TM-C3500.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »