De MioWork: ‘s werelds eerste pocket-sized tablet

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Vliet
  • 0
De MioWork: ‘s werelds eerste pocket-sized tablet

Duranmatic introduceert de MioWork A90 van Mio. Deze touch tablet met eigenzinnig design is specifiek ontworpen voor toegangscontrole, field service en de healthcare.

De MioWork A90 heeft dé optimale breedte, lengte en gewicht voor een handzame tablet. De A90 heeft een stevig polycarbonaat oppervlakte, is valbestending (1 meter afstand) en heeft een water- en stofbestendig beschermingsklasse IP54. De A90 bevat 8GB intern geheugen, met maximaal 6 uur batterijvermogen en een 10-punt bij zonlicht leesbaar capacitief aanraakscherm.

De tablet wordt geleverd met dubbele camera, microSD-uitbreiding, 1D/2D embedded barcode scanner en een krachtige Samsung 1Ghz-processor.

Voor een maximum aan flexibiliteit gebruikt de A90 Android 4.0, waardoor de tablet snel en betrouwbaar is. Gegevens kunnen makkelijk naar bestaande systemen via Wi-FI en BT3.0 + EDR-integratie overgedragen worden. De tablet is uitgerust met een 5.88" helder touchscreen, ideaal voor gebruik voor personeel die zowel binnen als buiten werkt. Daarnaast zorgt de Smart power/data cradle er voor dat de tablet altijd klaar is voor gebruik. Drie programmeerbare toetsen kunnen afgestemd worden op elke specifieke behoeften van de klant.  

Kortom; de MioWork A90 zorgt voor een snellere, efficiëntere en veilige manier voor het verzamelen en verwerken van gegevens. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »