De nieuwe Feig price/performance UHF Long Range Reader ISC. LRU1002

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Vliet
  • 1
De nieuwe Feig price/performance UHF Long Range Reader ISC. LRU1002

Duranmatic introduceert de UHF Long Range Reader ISC. LRU1002 van Feig Electronic. Deze high performance reader met robuuste aluminium behuizing biedt een state of the art performances.

Duranmatic  introduceert de UHF Long Range Reader ISC. LRU1002 van Feig Electronic. Deze high performance reader met robuuste aluminium behuizing biedt een state of the art performances.
De LRU1002 heeft een indrukwekkende prijs/performance verhouding, eenvoudige implementatie,  meerdere host-interfaces en interessante features. Zo ondersteund deze reader onder andere het LLRP protocol en bepaald hij de RSSI waarde per aangesloten antenne.

Vanwege het leverbare vermogen en de standaard aanwezige interne multiplexer voor 4 antennes, is de LR1002 een zeer geschikte reader om een gate te creëren . Typische toepassingen voor deze reader zijn in -en uitgaande goederen inspectie, toegangscontrole van voertuigen of het openen van industriële poorten.

De gevoeligheid van de reader zorgt voor een groot en tegelijkertijd homogeen leesveld met een maximaal leesbereik van ca. 10 meter. De LRU-1002 werkt standaard met het EPC Gen2 Class1 protocol. De LRU1002 heeft een antenne poort indicator die met vier verschillende LED’s aangeeft of een antenne actief is (groen), aan het lezen is (blauw) of dat er iets mis is met de antenne impedantie   (rood). De Long Range Reader is snel te installeren dankzij eenvoudige toegang tot interfaces en antenne-poorten.

De LRU1002 beschikt standaard over een Ethernet, RS232 en USB-poort. Door middel van zijn optioneel beschikbare afsluitkap voor de aansluitingen, heeft de Long Range Reader  een  IP64 beschermingsklasse.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »