Duranmatic - 8 maart @ Auto-ID event te Soesterberg

  • Geplaatst op
  • Door Martijn Versluis
  • 0
Duranmatic - 8 maart @ Auto-ID event te Soesterberg

Duranmatic is op 8 maart present bij het Auto-ID event te Soesterberg.

Tijdens het event worden u presentaties geboden over technologie, integratie en specifieke cases en bedrijfsvoorbeelden. De voordelen in efficiency, veiligheid en logistieke prestaties komen concreet naar voren in deze kennisoverdracht.

Het event is bedoeld voor logistieke partijen, industriële eindgebruikers, system integrators en machinebouwers uit de diverse marktsegmenten die behoefte hebben aan technische kennisoverdracht voor het efficiënt en effectief toepassen van Auto ID, passend bij hun specifieke situatie.

Guido van der Sluis van ATOS geeft namens Duranmatic een presentatie van een case van Tracking & Tracing van kritische gereedschappen wereldwijd met behulp van RFID in high-tech productie omgeving met extreme technologische en fysische (veel metaal) uitdagingen.

Diepgaand inzicht in de RFID technologie en nauwe samenwerking met kundige en flexibele hardware/software partners waren essentieel.

Duranmatic neemt u mee in het traject van klantvraag tot en met realisatie. We maken u deelgenoot van hoe we met de uitdagingen zijn omgegaan en welke benadering we hebben gevolgd om in relatief korte tijd te komen tot dit innovatieve systeem.


Enige zaken die de revue passeren:

– systeem opzet
– constraints analyse
– vendorselectie
– wereldwijd variërende regelgeving rond UHF RFID
– ontwerpen voor maintainability
– ontwerpen voor for supply chain compatibility / GS1


Kennisoverdracht voor goede toepassingen met Auto ID technologie biedt kansen aan industrie en logistiek. Auto ID technologie geeft mogelijkheden in de controle van goederen in de (productie) processen. 

Klik hier voor de bezoekersregistratie

Hier kunt u zich registreren/aanmelden voor een bezoek aan het Auto ID event op dinsdag 8 maart 2016 bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
 

Aanmelding voor logistieke partijen, industriële eindgebruikers, system integrators en machinebouwers is gratis, overige belangstellenden betalen 250 euro exclusief BTW. Aanmelding is inclusief parkeren, koffie, thee, lunch, borrel en toegang tot alle lezingen.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »