Duranmatic officiële distributeur Advantech

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Vliet
  • 0
Duranmatic officiële distributeur Advantech

Eind juni is Duranmatic een samenwerking gestart met Advantech. Advantech is gespecialiseerd op het gebied van betrouwbare en innovatieve producten, diensten en oplossingen op het gebied van systeemintegratie, hardware en software.


Betrouwbare partner
Met deze samenwerking brengt Duranmatic diverse LCD touch panel pc’s op de markt, ideaal geschikt voor diverse branches. “Wij verheugen ons op de samenwerking met Duranmatic”, zegt Ard Schalkwijk, Channel Manager Nordics & Benelux bij Advantech.“Duranmatic heeft een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor de retailer. We hebben dan ook het volste vertrouwen in de systeem integratie van de Advantech UTC-serie, geschikt voor point-of-sale oplossingen.”

Multifunctionele touchscreens
De UTC-serie bestaat onder andere uit een zestal all-in-one computers met multifunctionele touchscreens. Diverse randapparatuur zijn zeer eenvoudig op de touch pc’s te integreren via een click-on methode.
De kleinste pc in deze serie is al verkrijgbaar in 15.6 inch de grootste in 32 inch. Door zijn fanless design, aluminium behuizing, laag stroomgebruik en IP-beschermingsgraad is de UTC-serie uitermate geschikt voor toepassingen in de retail, hospitality en als kiosk-oplossing. Met zijn strakke uitstraling en de wijze waarop het type zoals de UTC-620E zowel landscape als portrait opgehangen kan worden, geeft het touchscherm een natuurlijke kijkervaring.   

Bekijk hier de UTC-serie van Advantech

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »