Netbiter Remote Access modules nu met WiFi/WLAN

Netbiter Remote Access modules nu met WiFi/WLAN - Promotie actie tot eind 2015!

Duranmatic introduceert een WiFi & Bluetooth uitbreiding voor Netbiter Easyconnect Gateway's
 Service op afstand!
 
Remote Access is een functie binnen het HMS Netbiter platform waarmee het mogelijk is via internet  beveiligde VPN verbindingen te openen waarmee machines en apparaten op afstand kunnen  worden benaderd.  Groot voordeel van Netbiter is dat er geen vaste IP-adressen nodig zijn, de gateway vindt zelf zijn weg naar een cloud server.
Hoe werkt het?  
 
Op een computer open je de Netbiter Quickconnect software en creëer je een beveiligde VPN tunnel (via een web applicatie) naar een Netbiter EC310 gateway die is verbonden met het apparaat in het veld (via RS232/485 of Ethernet). Vervolgens open je je eigen software en kun je configureren of debuggen alsof je zelf op locatie bent en naast de machine staat.
Draadloze verbinding
 
De Netbiter EC310 in combinatie met de Wireless bridge maakt het mogelijk een stabiele (draadloze) verbinding te creëren met een WLAN netwerk. De installatie/machine die op afstand benadert moet worden kan hierdoor bijvoorbeeld ook mobiel opgesteld worden. Deze oplossing is ook zeer geschikt voor communicatie in gevaarlijke of moeilijk te bereiken gebieden waar kabels niet wenselijk of onmogelijk zijn.
 
WiFi module
 
Voor de Wifi/WLAN koppeling met de Netbiter EC310 wordt gebruik gemaakt van een standaard HMS product, de  Wireless Bridge.  Dit is een robuust WLAN access point en wordt vaak gebruikt als vervanging van kabels bij Point-to-Point communicatie. De bridge is ook leverbaar in een Bluetooth versie.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »