Nieuwe voertuigcomputer voor mobiele toepassingen

Duranmatic introduceert van Winmate een nieuwe robuuste voertuig pc, de FM serie, die specifiek voor mobiele toepassingen in de logistieke en agrarische sector is ontwikkeld.
In deze sectoren is namelijk steeds meer behoefte om informatie bij de chauffeur in de cabine van vorkheftrucks, kranen, vrachtwagens en landbouwmachines te krijgen.
 

De VMC (Vehicle Mounted Computer) is opgebouwd uit 3 delen: front, pc en bevestigingssteun (de zogenaamde cradle). Ze hebben een magnesium (legering) behuizing en zijn volledig waterdicht volgens IP65, zelfs wanneer de pc los van de cradle is. Deze is naast de vaste I/O ook voorzien van een ledlamp aan de onderzijde om documenten te kunnen lezen. Met een snelle Intel Quad-Core Atom E3845 processor is de pc geschikt voor alle gangbare software.
 

Er zijn 2 uitvoeringen beschikbaar, de FM08 met een 8 inch display met  touchscreen en volledig toetsenbord en de FM10 welke voorzien is van een 10 inch display met touch.
 

Ter bescherming van het touchscreen zit er een extra glaslaagje over de resistive touch folie, waardoor de pc zeer robuust wordt. Desondanks zijn deze VMC’s zelfs met handschoenen aan goed te bedienen. Verder zijn ze standaard voorzien van:

  • Isolated wide power input van 10-60 V en ignition control
  • Nieuwste generatie Wifi, A / B / G / N / AC
  • Back-up accu voor 2 uur
  • Screen blanking dmv G-sensor
  • Temperatuur bereik -30 tot 50 °C zonder heater !
  • Power over ethernet netwerkpoort (voeden van ext apparaat)
  • Bluetooth 4.0
  • I/O: 2 x seriële, 1 x LAN poort, 2 x USB, CAN-bus

De FM serie is naar keus leverbaar met Windows 7,8 of 10 IoT en kan optioneel uitgerust worden met een 3G of 4G verbinding.
 

Duranmatic toont de FM-serie tijdens de WOTS-beurs (4 t/m 7 oktober 2016) Hal 10 stand A007 en de ICT&Logistiek-beurs (2 en 3 november 2016) Hal 3 stand A010 in de Jaarbeurs Utrecht.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Auto-ID: 078-6531872 –
 [email protected] . Bekijk ook onze website: www.duranmatic.nl


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »