Op welke beurzen kunt u ons in 2016 vinden?

Op welke beurzen kunt u ons in 2016 vinden?

Op welke vakbeurzen kunt u ons vinden dit jaar? Op deze pagina vindt u een overzicht van de beurzen waar wij zullen exposeren of aanwezig zullen zijn. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de beurzen waar wij in 2016 zullen exposeren of aanwezig zullen zijn:


NRF - Nationial Retail Federation - 7 tot en met 20 Januari - in New YorkKlik op het logo voor meer informatie over deze jaarlijkse conventie en de EXPO NRF,. Deze beurs zal worden gehouden in New York City van 17 tot en met 20 januari.

Motion & Drives 2016 -  Seminar op 10 maart 2016 van 9:00 am tot 4:30 pm


Motion & Drives 2016 wordt de ontmoetingsplek waar kennis en bedrijfsleven bij elkaar komt. Om kennis uit te wisselen, van elkaar te leren en te netwerken.

World of Technology and Science -  Dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 oktober - Jaarbeurs Utrecht
Door het samenvoegen van twee technologiebeurzen: HET Instrument en Industrial Automation & Drives is de vakbeurs World of Technology & Science ontstaan en deze bestaat uit vier werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Elke wereld biedt eigen seminars en beursprojecten aan zodat bezoekers zich op hun eigen gebied kunnen laten informeren en inspireren op het gebied van technologie. 
Industriele Automatisering: Hal 10 stand A007
Auto-ID: Hal 7 stand F032

Klik hier om u aan te melden voor de WOTS 2016.


ICT & Logistiek-beurs - 2 en 3 november - Jaarbeurs Utrecht


ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. 
Naast het uitgebreide expositieprogramma is er ook een inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours.

Standnummer 03.A010


Machinebouw Event -
8 december - Hart van Holland, te Nijkerk

Op 8 december 2016 vindt de derde editie van het Machinebouw event plaats in Hart van Holland te Nijkerk. Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Met een uitgebreid lezingenprogramma worden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.
 

AgriFoodTech -
14/15 december - Brabanthallen, te Den Bosch

De AgriFood sector kan niet meer zonder High Tech & ICT oplossingen. Want: 1) de komende 40 jaar is wereldwijd evenveel voedsel nodig als het totaal dat er de afgelopen 8.000 jaar geproduceerd is; 2) er 9 miljard mensen zijn in 2050; 3) voedsel behoefte stijgt met 60% in 2050 t.o.v. 2015; 4) landbouwgronden worden schaarser; 5) we hebben te maken met klimaat veranderingen.

Kortom, er zijn enorme uitdagingen om efficiënter, effectiever en duurzamer te produceren!
Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het AgriFoodTech Platform deze nieuwe vakbeurs met congres. Gedurende twee dagen brengen we  "High Tech & ICT" en "Agri & Food" samen. Door deze intensieve koppeling kunnen we innovaties laten accelereren en gebruikers laten zien waar toe we in staat zijn met High Tech & ICT. 

  • Uitgebreide beursvloer met innovatieve exposanten
  • Hoogwaardig congres op 14 december door AgriFoodTech Platform: "Van maatschappelijke uitdagingen naar innovatieve oplossingen"
  • Seminar op 15 december "Grond om te boeren, precisielandbouw voor jou". In samenwerking met Boerderij
  • Tweedaagse innovatieversneller
  • Tal van technologische lezingen door experts
  • (internationale) meet & match
  • U ontmoet de gehele keten: van toeleverancier tot machinebouwer tot agrariër & teler tot levensmiddelenindustrie
  • Unieke crossover tussen Topsector High Tech Systemen & Materialen en Topsector Agri & Food

 Auto-ID Event
- 8 maart - Kontakt der Kontinenten, te SoesterbergKennisoverdracht voor goede toepassingen met Auto ID technologie biedt kansen aan industrie en logistiek. Auto ID technologie geeft mogelijkheden in de controle van goederen in de (productie) processen. Tijdens het event worden u presentaties geboden over technologie, integratie en specifieke cases, bedrijfsvoorbeelden. De voordelen in efficiency, veiligheid en logistieke prestaties komen concreet naar voren im deze kennisoverdracht.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »