Uitzonderlijk In-store experience met de HP MX10 Retail Solution

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Vliet
  • 0
Uitzonderlijk In-store experience met de HP MX10 Retail Solution

Duranmatic introduceert de HP MX10 Retail Solution, waarmee retailers eenvoudig kunnen schakelen tussen een mobiel- en vast kassasysteem.

De HP MX10, ontworpen voor retail- en horeca omgevingen, combineert de HP ElitePad, de HP Retail Jacket  en de HP Retail Expansion Dock in één geïntegreerde oplossing. Dit geeft verkopers de mogelijkheid beter in te spelen op vragen van klanten zoals prijsinformatie, voorraad en productinformatie. HP MX10 is een Windows gebaseerde oplossing die naadloos geïntegreerd kan worden in een winkel met een bestaande IT-infrastructuur.

De Retail Jacket bevat diverse  functionaliteiten zoals een geïntegreerde  1D/2D barcode scanner,
3-track bi-directionele  magnetische kaartlezer (MSR), een batterij met een levensduur van maar liefst 15 uur en een handvat voor meer mobiliteit.

Met de dubbele scharnierarm, is de Expansion Dock zowel kantelbaar, als verstelbaar in hoogte waardoor de MX10 optimaal comfort biedt aan de gebruiker, zowel op de vloer als aan de balie.  Door zijn slanke ontwerp en mobiliteit blijft er  tevens meer  ruimte in de winkel over om producten te promoten.
Met een kabelslot en contra beveiligingsopties kunnen retailers de ElitePad en de docking tegen diefstal beschermen. Bovendien beschikt de MX10 over serial, USB en RJ-poorten waardoor randapparatuur zoals een printer of een kassalade makkelijk aangesloten kunnen worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »