Ultrasoon Tank Sensor voor leveldetectie en -bewaking

Ultrasoon Tank Sensor voor leveldetectie en -bewaking

Voor meer informatie over deze Netbiter Ultrasonic Tank Sensor van HMS kunt u contact opnemen met de heer Peter Noodelijk, Sales Manager Industriële Automatisering, tel. 078-65 31 871.

Duranmatic introduceert een Ultrasoon Tank Sensor voor leveldetectie en -bewaking.

 

De Tank Sensor is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor het remote monitoren/bewaken van het niveau van brandstoftanks, watertanks en olietanks.  Het systeem geeft direct een alarmmelding wanneer het niveau in de tank te laag is of als de inhoud te snel daalt door bijvoorbeeld lekkage of diefstal. De tank krijgt hiermee een ingebouwde diefstal detectie.  Het alarmsignaal kan via verschillende kanalen verstuurt worden zoals via de e-mail, RSS-feeds of SMS. Al deze communicatie loopt via de Argos website waarop het systeem dient te worden aangemeld. 
 

De sensor heeft een meet bereik van 80-2000 mm en is voor HMS Netbiter gemaakt door Pepperl & Fuchs. De tank sensor wordt direct op de tank gemonteerd waardoor er een nauwkeurige meting mogelijk is (<1% foutmarge), kalibratie is hierbij niet nodig.  De sensor heeft een ingebouwde temperatuur- en vibratie compensatie en kan worden gebruikt op de meeste type tanks tot een hoogte van 2 meter.
 

De Tank sensor kan eenvoudig worden aangesloten op een HMS Netbiter gateway (types EC350, EC250 en EC220), waarmee het vloeistofniveau via het Ethernet of een GSM netwerk doorgestuurd wordt. Wanneer het soort en de afmetingen van de tank in de interface van de Netbiter Argos website ingevoerd wordt, laat het systeem direct op een dashboard zien hoeveel liter nog in de tank aanwezig is. Vanuit de web interface kunnen rapportages gemaakt worden en geeft het systeem aan wanneer het tijd is om de tank bij te vullen. Meerdere systemen kunnen aangemeld worden zodat gebruikers een compleet tank park binnen 1 omgeving kunnen monitoren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »