Winmate M-serie HMI


Duranmatic introduceert van haar Taiwanese leverancier Winmate een geheel nieuw concept voor Panel PC’s. De M- serie is ontworpen vanwege de groeiende vraag naar Intelligente Automatisering systemen met Smart displays. Winmate heeft hiervoor nu een nieuwe serie die geschikt is voor Industrial Control System, Management Home Systems en Home Automation en modulair van opbouw.

De M-serie kan worden geleverd met verschillende displays waarop twee verschillende moederborden (in de vorm van een box-PC) met Intel Broadwell core i5-5200U of Intel Baytrail E3845 processor gekoppeld kunnen worden. Uniek aan deze serie is dat het pc-deel en display door het modulaire systeem makkelijk van elkaar los te nemen zijn voor service of vervanging. De pc’s zijn voorzien van alle gebruikelijke I/O’s zoals 2 x GB-LAN, 4 x USB, HDMI, VGA, RS232/485. Ze zijn tevens voorzien van een extra 2.5” SSD slot om bij vervanging van de pc de gegevensdrager eenvoudig te wisselen.

Door toepassing van een True Flat Display en de aluminium behuizing is het scherm volledig IP65 beschermd.
Afhankelijk van de toepassing zijn de displays te kiezen in afmetingen variërend tussen 10.4”en 21.5”. Deze zijn standaard voorzien van een projective-capacitive (P-CAP) multi-touchscreen met zoom en swipe-functie.

Duranmatic toont de M-serie Panel PC’s tijdens de WOTS-beurs 2016.
U kunt ons vinden in hal 10, standnummer A007.

Voor meer informatie over de Winmate M-serie, zie onze site: www.duranmatic.nl
U kunt hierover ook contact opnemen met de heer Peter Noodelijk, Sales Manager Industriële Automatisering, tel. 078-65 31 871. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »