AOPEN

AOPEN

AOPEN, opgericht in 1996, is gespecialiseerd in het creëren van informatie communicatie & technologische oplossingen voor: digital signage, retail, small & medium business, corporate en overige sectoren. AOPEN geeft deskundig advies en biedt services aan op het gebied van hardware, software en content om zo de beste oplossing te vinden.

AOPEN DEX 5350

AOPEN DEX 5350

De DEX5350 is een ventilatorloze mediaspeler met geavanceerde scheduling mogelijkheden.

AOPEN DEX5550

AOPEN DEX5550

De DEX5550 is een UHD (4K) high-definition mediaspeler met twee uitgangen. Deze speler biedt krachtige prestaties met een laag stroomverbruik dankzij de mobiele processor.

AOPEN DE3450-S

AOPEN DE3450-S

De AOPEN Digital Engine® DE3450-S wordt aangedreven door een Intel® Apollo Lake Dual Core CPU. Het speelt Ultra HD (4K2K)-video af voor realistische beelden en een meeslepende digitale ervaring.

AOPEN E-tile

AOPEN E-tile

De E-tile is in 15, 19 en 22-inch beschikbaar. Alle drie de versies zijn slechts 30 millimeter dik en hebben een gecertificeerd touchscreen dat tot tien aanraakpunten tegelijkertijd kan registreren.

AOPEN DE67-HAI

AOPEN DE67-HAI

Deze compacte media player heeft verbluffende prestaties en superscherpe graphics die de computerervaring intentiviseert.Ontworpen voor het gebruik in digitale communicatietechnologie oplossingen kan de player ook gebruikt worden als lichte server.

AOPEN DE3450

AOPEN DE3450

De nieuwste AOPEN Digital Engine® DE3450 wordt aangedreven door een Intel® Apollo Lake Quad Core CPU met HDMI 2.0. Het speelt Ultra HD (4K2K @ 60hz)-video af voor realistische beelden en een meeslepende digitale ervaring.

AOPEN 9.75" Retail Tablet

AOPEN 9.75" Retail Tablet

Zijn naam zegt het eigenlijk al de 9.75” Retail Tablet is zeer geschikt voor het gebruik in de Retail. Met zijn elegante uiterlijk,compactheid en hoge capaciteit is deze tablet een eersteklas business tablet.

AOPEN In-Store Multitouch Presenter

AOPEN In-Store Multitouch Presenter

De In-Store Multitouch Presenter optimaliseert de winkelervaring van de klant en maximaliseert de reclame-uitingen van elke retailers.

AOPEN LCD Display

AOPEN LCD Display

AOPEN WarmTouch, All-in-One Digital Signage Solution met AMR Touch panel, Windows 7. Standaard ondersteunt dit display multitouch. Ideaal voor kiosk oplossingen, wayfinding en narrowcasting oplossingen.

AOPEN Display box

AOPEN Display box

Met de In-Store Showcase wordt de inhoud weergegeven op een transparante HD ready 32” LCD voorkant, terwijl het werkelijke product zich in de display box bevindt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »