Bumblebee

Bumblebee

Bumblebee is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van IoT trackers.

The most advanced IoT-tracker
Bumblebee volgt eigendommen met behulp van draadloze technologieën. Het Sigfox netwerk staat centraal in het product. Sigfox biedt een betrouwbaar laagfrequent netwerk dat zeer efficiënt is. Dit stelt u in staat uw eigendommen gedurende meerdere jaren te volgen met een enkele batterijlading.

De Bumblebee modules zijn voorzien van een high precision GPS ontvanger. Dit stelt u in staat om posities van uw eigendommen te volgen. Middels het managementsysteem op uw computer, tablet of smartphone kunt u al uw eigendommen volgen en beheersen. Track en trace is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bumblebee Basic

Bumblebee Basic

De Bumblebee modules zijn voorzien van een high precision GPS ontvanger. Dit stelt u in staat om posities van uw eigendommen te volgen.

Bumblebee PRO

Bumblebee PRO

De Bumblebee PRO modules zijn voorzien van een extra sterke high precision GPS ontvanger. Dit stelt u in staat om posities van uw eigendommen te volgen.

Bumblebee PRO/S

Bumblebee PRO/S

De Bumblebee PRO/S modules zijn voorzien van een extra sterke high precision GPS ontvanger en deze is uit te breiden met externe sensoren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »