Deutschmann

Deutschmann

Deutschmann Automation is al 36 jaar werkzaam in de machine automatisering en zijn in de jaren tachtig  bekend geworden met de Locon en Rotarnock elektronische nokkenschakelaars (cam control).

Het bedrijf is tevens al 23 jaar actief in industriële communicatie oplossingen, ze ontwikkelen en produceren  producten voor communicatie met veldbussen en Industrial Ethernet.

De UNIGATE producten omvatten single-chip oplossingen voor integratie in uw eigen elektronische circuits, DIN-rail-gateways voor koppeling van de seriële poort naar de veldbussen en Industrial Ethernet, en daarnaast zijn er gateways voor het koppelen van verschillende veldbussen en Industrial Ethernet onderling.

Het bus assortiment omvat CANopen, DeviceNet, Profibus, Interbus, LonWorks, Modbus-RTU, MPI en Powerlink, EtherNet / IP, EtherCAT PROFINET en Modbus TCP / IP.

Deutschmann Rotarnock 100

Deutschmann Rotarnock 100

De Deutschmann Rotarnock is een encoder met geïntegreerde nokkenschakelaar en 16 uitgangen. Optioneel met Profibus leverbaar.

Deutschmann Locon 16

Deutschmann Locon 16

De Locon 16 van Deutschmann is een nokkenschakelaar (cam control) met 16 uitgangen en paneelmontage.

Deutschmann Locon 17

Deutschmann Locon 17

De Deutschmann LOCON 17 is een elektronische cam-control met 16 uitgangen en is verkrijgbaar met geïntegreerd front bedieningspaneel voor frontpaneel installatie of zonder toetsenbord voor montage op DIN-rail

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »