Epson

Epson

De voornaamste kracht van Epson ligt in de compacte, energiebesparende, nauwkeurige technologieën die met de jaren zijn verworven en ontwikkeld. Hetzelfde geldt voor TM-reeks thermische kwitantieprinters van Epson, waarbij de oorspronkelijke printermechanismen en technologieën van Epson zijn verbeterd om een product te creëren dat zich onderscheidt van producten van concurrenten als Star, Bixolon, Citizen en SII. Om marktleider te blijven, heeft Epson onder andere de ESC/POS-programmeertaal voor kwitantieprinters ontwikkeld.

Dankzij dit soort ontwikkelingen zijn printers van Epson een wereldwijde standaard geworden. Met wereldwijd meer dan 300 miljoen verkochte units zijn de miniprinters van Epson zeer goed ontvangen door klanten.

De laatste innovatie in Epson's lange geschiedenis met kwitantieprinters is de nieuwe reeks 'slimme' kwitantieprinters. Deze reeks is gebouwd op basis van de jarenlange ervaring van Epson om aan de behoeften van de huidige tijd te voldoen.

Epson TMT88 V-iHUB - Cloudprinter

Epson TMT88 V-iHUB - Cloudprinter

Op basis van de beproefde ePOS printtechnologie, biedt de TM-T88V-iHub intelligente bonprinter veelzijdige aansluitmogelijkheden voor POS-randapparatuur. Sluit zeer eenvoudig een kassalade, barcode scanner of toetsenbord aan op de printer.

Epson TM-C3500

Epson TM-C3500

De Epson TM-C3500 is een snelle, hoogwaardige kleurenetikettenprinter die is ontworpen om verschillende etiketten intern en goedkoop te kunnen afdrukken.

Epson TM-L500A Ticket printer

Epson TM-L500A Ticket printer

De Epson TM-L500A Ticketprinter is een high-performance, flexibele thermische bonprinter. Kan toegangskaarten en kassabonnen razendsnel (250 mm / sec.) afdrukken.

Epson TMT 88/V Bonprinter

Epson TMT 88/V Bonprinter

Met een printsnelheid van meer dan 300 mm/sec. is deze bonprinter meer dan 50% sneller dan de vorige versie bonprinters. De Epson TMT88 bonprinter heeft intussen meer dan vijf miljoen geïnstalleerde systemen.

Epson TMT88 V-DT - ( OmniLink)

Epson TMT88 V-DT - ( OmniLink)

Dit is de 1e bonprinter met alle functies op kassa gebied on-board. Een ingebouwde processor, webserver en hub-functie! Werkt als high-end POS-printer en als een complete controller die zorgt voor andere printers, barcode scanners, en kassalades.

Epson TM-P80

Epson TM-P80

Deze snelle, mobiele thermische printer heeft een papierbreedte van 80 mm, waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals de horeca.

Epson TM-H6000IV

Epson TM-H6000IV

De TM-H6000IV-DT is een intelligente, multifunctionele POS-printer met connectiviteit voor cloud en mobiele apparaten, met een compact formaat en lage gebruikskosten.

Epson TM-P20 Series

Epson TM-P20 Series

Betrouwbaar afdrukken onderweg van de grootste Europese fabrikant van POS-printers1. De TM-P20 is onze kleinste en lichtste mobiele kassabonprinter, ideaal voor retailmedewerkers, horecapersoneel, voor het afdrukken van on-board tickets en voor ieder...

Epson TM-P60II Series

Epson TM-P60II Series

De Epson TM-P60II is een innovatieve, draadloze en mobiele kassabonprinter van ´s werelds meest toonaangevende fabrikant van printers voor commerciële toepassingen. Werken met de draagbare TM-P60II is super eenvoudig.

Epson TMT-20 - Bonprinter

Epson TMT-20 - Bonprinter

Alle EPSON bonprinters worden compleet met PSU en bekabeling geleverd! De TMT20 is een betrouwbare directe thermische bonprinter met veelzijdige functies. Tot 150 mm / sec;. Geschikt voor 80 en 58 mm breed bonpapier.

Epson TM-T70II thermische bonprinter

Epson TM-T70II thermische bonprinter

De Epson TM-T70II biedt gebruikers talrijke uitgebreide functies in een compacte behuizing. De bediening aan de voorkant is ontworpen voor montage onder een toonbank of inbouw voor in de horeca en detailhandel.

Epson C7500 Colorworks

Epson C7500 Colorworks

Produceer in eigen beheer en on-demand hoogwaardige kleurenetiketten met deze betrouwbare en betaalbare industriële printer.

Epson TM-L90LF

Epson TM-L90LF

Deze thermische printer voor verkooppunten produceert kwaliteitsetiketten en -kwitanties met groot gemak.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »