EWON

EWON

Remote on-demand access, Remote maintenance en data monitoring.

Ewon is opgericht in 2001 en uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt voor intelligente op internet gebaseerde Remote Access-producten, Edge gateways en VPN routers voor machine onderhoud en datamonitoring. EWON werkt nauw samen met fabrikanten van PLC's en automatiseringssystemen. Met geavanceerde technologische expertise, gecombineerd met uitstekende kennis van de Remote Access-behoeften van de industrie is de EWON remote access on-demand oplossing de meest veilige en betrouwbare.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. ISO 27001-certificering en een SLA voor 24/7h staan hiervoor garant en zorgen voor 99,6% gegarandeerde beschikbaarheid van de apparatuur.

De Cosy en Flexy routers en data-gateways worden wereldwijd toegepast in 156 landen, er zijn meer dan 300.000 producten op de Talk2M web omgeving aangesloten.

Alle producten geven gratis toegang tot Talk2M waar gebruikers hun routers eenvoudig kunnen beheren, configureren en gebruiken. De infrastructuur bestaat uit meer dan 35 servers wereldwijd die een optimale beschikbaarheid van de producten garanderen.

De Cosy 131 is de ideale oplossing voor Remote Access terwijl de Flexy datagateway naast RA ook data lokaal kan verzamelen (datalogging) en deze op vele manieren beschikbaar maakt voor de gebruiker. Denk hierbij aan UPC-UA of MQTT koppelingen met platforms als Mindsphere of Azure.

Bekijk EWON producten ook op YouTube:

  • Algemeen EWON TV kanaal
  • Introductie On Demand Remote Access 
  • Introductie Talk2M , Cloud omgeving voor aanmelden en beheer routers
  • Introductie M2Web , internet toegang naar alle routers en aangesloten apparatuur


EWON COSY 131 remote access VPN router

EWON COSY 131 remote access VPN router

De COSY 131 maakt het eenvoudig om een internetverbinding te maken via een netwerk, 3G + of 4G mobiel internet of Wi-Fi met externe apparatuur. U heeft op afstand toegang tot uw product / netwerk alsof u er met uw laptop naast staat.

EWON COSY+ remote access VPN router

EWON COSY+ remote access VPN router

EWON COSY+ EC71330 is de veiligste VPN remote access router op de markt. Via de Talk2M Cloud omgeving maakt u verbinding met apparatuur waar ook ter wereld. En het M2Web portaal ontsluit al uw locaties en aangesloten apparatuur.

EWON Flexy 205 Modulaire M2M router en Data gateway

EWON Flexy 205 Modulaire M2M router en Data gateway

Het beste van twee werelden: met de EWON Flexy 205 kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw machine en tegelijkertijd belangrijke KPI's verzamelen en monitoren voor bijvoorbeeld predicitive maintenance en performance monitoring.

EWON Netbiter EC310, remote monitoring en management

EWON Netbiter EC310, remote monitoring en management

Netbiter EasyConnect EC310 is een IoT gateway die automatisch verbinding maakt tussen uw industriële veldapparatuur, via het Netbiter Argos datacenter, en uw PC. U controleert en onderhoud uw installatie op afstand.

EWON Netbiter EC360, remote monitoring en/of access, 4G + GPS

EWON Netbiter EC360, remote monitoring en/of access, 4G + GPS

De gateway Easy Connect EC360 van Netbiter is een gateway voor toegang tot een PLC op afstand en voor op de cloud gebaseerde registratie van productiegegevens. Communicatie via 4G inclusief GPS.

EWON Flexy modulaire M2M VPN router & datalogger

EWON Flexy modulaire M2M VPN router & datalogger

De eWON Flexy is een modulaire datalogger inclusief gateway/VPN-router. De Flexy is ontworpen voor verschillende toepassingen. Door de combinatie van uitbreidingskaarten kan de functionaliteit perfect aan de behoefte worden aangepast.

EWON Netbiter EC300 serie, remote access

EWON Netbiter EC300 serie, remote access

Verminder reistijd en operationele kosten voor apparatuur op afstand. Remote Access van EWON Netbiter is een eenvoudig te gebruiken functie in de Easy Connect EC310/EC350 die een beveiligde VPN tunnel naar industriële apparaten maakt.

EWON Netbiter EC350, remote monitoring en/of access, GPS/GSM/GPRS/3G

EWON Netbiter EC350, remote monitoring en/of access, GPS/GSM/GPRS/3G

De gateway Easy Connect EC350 van Netbiter is een gateway voor toegang tot een PLC op afstand en voor op de cloud gebaseerde registratie van productiegegevens. Communicatie via GPS/GPRS/3G.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »