Handheld

Handheld

Handheld is een toonaangevende leverancier van robuuste draagbare computers. De producten van Handheld worden gebruikt voor een breed gamma van veldtoepassingen, vaak in de meest veeleisende omgevingen.

Alle producten leveren uitstekende prestaties en het vermogen om de meest veeleisende veldtoepassingen aan te kunnen. Handheld producten zijn PC-compatibel en hebben CE.NET, Windows Mobile of Windows XP als besturingssysteem. Alle producten hebben voldoende geheugen en opslagcapaciteit voor de meest veeleisende veldtoepassingen of industriële toepassingen en IP64-classificaties of hoger en zijn getest op vallen, trilling en condensatie.

Handheld Nautiz X4

Handheld Nautiz X4

De Nautiz X4 robuuste handheld combineert ultieme mobiliteit met echte functionaliteit in het veld. Hij zit vol met moderne features, is compact draagbaar en biedt een betrouwbare computeroplossing voor ruige werkomgevingen.

Handheld Nautiz X8

Handheld Nautiz X8

De ergonomische Nautiz X8 loopt voorop in de nieuwe generatie handheld computers en heeft het grootste en meest heldere capacitive touchscreen in zijn klasse, plus een onovertroffen combinatie van processorkracht, connectiviteit en robuustheid.

Handheld Algiz 8X

Handheld Algiz 8X

The ultra-mobile Algiz® 8X rugged tablet combines powerful computing with ultimate reliability in the toughest environments. It offers fast processing power along with user-friendly features and design, maximizing your efficiency on long days in the ...

Handheld Algiz RT7

Handheld Algiz RT7

De ALGIZ RT7, die draait op Android, biedt een breed scala aan functies en is gemaakt voormobiel personeel. Hij is zeer robuust en bestendig tegen vallen, trillingen en extreme temperaturen. Hij is waterdicht is en ondoordringbaar vo...

Handheld Algiz 10x

Handheld Algiz 10x

De robuuste en krachtige Algiz 10X-tablet-pc is voorzien van de modernste technologie, is bestand tegen extreme weersomstandigheden en er kan ruw mee worden omgegaan: een perfecte combinatie voor mobiel personeel.

Handheld Handheld Nautiz X2

Handheld Handheld Nautiz X2

De Nautiz X2 is de ideale handheld voor mobiel personeel. Met zijn professionele capaciteiten is deze handheld geschikt voor al uw taken, onder de meest veeleisende omstandigheden.

Handheld Nautiz X9

Handheld Nautiz X9

Introducing the new Nautiz X9, the ultimate ultra-rugged Android handheld. The Nautiz X9 rugged computer is a tough-as-nails Android PDA that can handle any environment a field worker might encounter.

Handheld Algiz 7

Handheld Algiz 7

Deze robuuste Tablet PC is klein, licht en snel, met diverse aansluitopties en een breed gamma aan functionaliteit. Wanneer er een groter beeldscherm nodig of Windows PC-functionaliteiten, dan is deze Algiz Tablet PC een uitstekende oplossing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »