Horner APG

Horner APG

De Horner Advanced Products Group is een wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van "factory automation control products" Het is onderdeel van de Horner Electric Group welke is opgericht in 1949.

Horner ontwikkeld en ontwerpt voornamelijk besturingen van het "All-In-One" principe. Dus PLC en display en I/O in een behuizing. Dit soort besturingen staan ook bekend als OCS systemen (operator control systems).

Horner APG XL4 HMI-PLC

Horner APG XL4 HMI-PLC

XL4 - De meest geavanceerde 1/4 DIN All-in-een controller met een ingebouwde 32.000 kleuren TFT touch screen, I/O-modules, networking-opties, verwijderbare MicroSDCard en USB-poorten. Programmeerbaar met behulp van Horner APG Cscape software.

Horner APG XL7 HMI-PLC

Horner APG XL7 HMI-PLC

XL7 HMI-PLC van Horner met 7 inch WVGA TFT display is een "All-in-One-controller" met dual Ethernet en CAN en interne I/O. Tweemaal de connectiviteit van alle andere producten in zijn klasse. De XL7 is ontworpen rond een hoge-resolutie, brede beeld...

Horner APG XLe HMI-PLC met interne I/O, CANbus en SD kaartlezer

Horner APG XLe HMI-PLC met interne I/O, CANbus en SD kaartlezer

De XLe OCS van Horner APG is een compacte (96x96x57) en kosteneffectieve all-in-one controller. Met zijn 128x64 LC-display heeft het monochrome display veel grafische mogelijkheden en is uitgerust met ingebouwde I / O. Deze I / O-mogelijkheden ...

Horner APG XLt HMI-PLC

Horner APG XLt HMI-PLC

De XL-serie OCS controllers Horner APG omvat ook de XLT, de kleinste PLC controller met een touch screen, interne I/O, CANopen/J1939 netwerk en data opslag via SD-kaart als een standaard functie.

Horner APG X5 HMI-PLC

Horner APG X5 HMI-PLC

Horner XL5 - De meest geavanceerde 1/4 DIN All-in-een controller met een ingebouwde 32.000 kleuren TFT touch screen, I/O-modules, networking-opties, verwijderbare MicroSDCard en USB-poorten. Programmeerbaar met behulp van Horner APG Cscape software.

Horner APG XL10e HMI-PLC

Horner APG XL10e HMI-PLC

Horner XL10e - krachtige "All-in-one" HMI/PLC combinatie met geïntegreerde I/O en Ethernet, 32.000 kleuren TFT touch screen, I/O-modules, netwerkopties, verwisselbare microSD-kaart en USB-poorten.

Horner APG RCC-972 PLC

Horner APG RCC-972 PLC

Horner HE-RCC972 Compact Controller - Deze controller biedt machinebouwers (OEM's), systemintegrators en automatisering eindgebruikers een flexibele en zeer functionele PLC met 12 digitale (8/4) en 12 analoge (8/4) in- en uitgangen, RS232, CAN en 10...

Horner APG XL6 HMI-PLC

Horner APG XL6 HMI-PLC

XL6 - The Colourful All-in-One-controller met geïntegreerde I / O. De XL6 All-in-One controller met een ingebouwde 32.000 kleuren TFT touch screen, I / O-modules, networking-opties, verwijderbare microSD-kaart en USB-poorten. Hij is programmeerbaar d...

Horner APG SmartMOD+ Remote I/O modules

Horner APG SmartMOD+ Remote I/O modules

Remote I/O modules voor Modbus/TCP en CANopen

Horner APG SmartRail I/O modules

Horner APG SmartRail I/O modules

SmartRail I/O modules combineren de kompaktheid van Sliced I/O systemen met Hi-Speed Ethernet interfaces en hogere I/O dichtheid.

Horner APG SmartMod I/O-modules

Horner APG SmartMod I/O-modules

SmartMod I/O modules voor Horner OCS systemen. Modbus digitale en analoge in- en uitgangsmodules, DIN-rail montage.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »