iiyama

iiyama

iiyama is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van computer monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van iiyama producten.

Dit succes hebben ze bereikt door de consequente ontwikkeling aan kwaliteit van het product en vervolgens deze aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Vanaf de eerste dag lag de nadruk niet op massaproductie, maar om het menselijke element in alle stadia van het productieproces toe te passen. Deze filosofie staan nog steeds centraal bij alles wat iiyama creëert en de product ontwikkeling is gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid.

Gebruikmaken van de meest up-to-date technologie is inmiddels ook een essentieel onderdeel van het productieproces en de geconsolideerde inkoop heeft ervoor gezorgd dat ze de concurrentiepositie zonder verlies aan kwaliteit of functies behouden.

Nieuwe producten worden niet eerder geïntroduceerd, voordat we er zeker van zijn dat ze een reëel voordeel bieden voor de gebruiker en passen in het prijs/prestatie beleid.

iiyama Touch Display's - Projected Capacitive Touch (PCAP) in verschillende maten

iiyama Touch Display's - Projected Capacitive Touch (PCAP) in verschillende maten

De ProLite monitoren van iiyama zijn voorzien van een duurzame hardglas projectieve capacitieve touch-interface. Dit garandeert perfect beeld en de touch-interface blijft zèlfs bij eventuele krassen operationeel. Verkrijgbaar in verschillende maten!

iiyama Touch Display's - Resistive Touch in verschillende maten

iiyama Touch Display's - Resistive Touch in verschillende maten

De ProLite monitoren van iiyama zijn voorzien van een duurzame resistive touch-interface. Met 5 draads resistive touch voor optimale precisie en heeft zelfs na verloop van tijd geen kalibratie nodig. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »