Innius

Innius

innius® is een voorloper in industriële IoT-technologie. Sinds 2016 verbinden machinegebruikers en machinefabrikanten hun machines, maken hun fabrieken slim en verlagen de kosten door verbeterde productiviteit, energie-efficiëntie, kwaliteit en minder verspilling.

Innius B.V., gevestigd in Nederland, heeft een internationale kijk en richt zich primair op de veevoer-, levensmiddelen- en verpakkingsindustrieën. Elke week bezoeken onze mensen industriële bedrijven om te leren over hun praktische behoeften en procesproblemen en hiervoor praktische IIoT-oplossingen aan te bieden.

Na een eenvoudige en snelle implementatie maakt innius machinedata toegankelijk via apps en dashboards. Gegevens worden ook bruikbaar gemaakt via waarschuwingen, taken, rapporten, sociale samenwerking en de integratie van data uit bijvoorbeeld een ERP- of MES-systeem.

Machinebouwers kunnen hun machines als een service aanbieden, die ze op afstand monitoren om te leren hoe ze de prestaties kunnen verbeteren en kunnen voorspellen wanneer onderhoud nodig is.

Machinegebruikers kunnen hun bestaande fabriek naar smart factory-niveau brengen. Door voorspellend onderhoud kan de downtime worden geminimaliseerd. En door productielijnen te monitoren, kunnen verbeteringen op het gebied van productiviteit, kwaliteit, energie-efficiëntie en afvalvermindering worden geïdentificeerd.

Zie voor meer informatie https://innius.com/nl/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »