Toshiba

Toshiba

Het Japanse Toshiba concern is een van de marktleiders op het gebied van aandrijftechniek, met name voor frequentieregelaars voor het regelen van de snelheid van 1 en 3 fase wisselstroom motoren.


Toshiba VFS15 frequentieregelaar

Toshiba VFS15 frequentieregelaar

De VFS15 serie frequentieregelaars van Toshiba zijn voor AC motoren van 0,2 kW tot 15 kW (Dual rating tot 18.5 kW) in 1 fase (200-240 VAC) en 3 fase (380-500 VAC) uitvoeringen. Er zijn Profinet, Profibus, EthernetIP of CANopen interfaces.

Toshiba VF-NC3 frequentieregelaar

Toshiba VF-NC3 frequentieregelaar

De VFnC3 serie omvat de kleinste frequentieregelaar reeks van Toshiba en wordt ook wel de nano regelaar genoemd. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij een volwassen functionaliteit en uitstekende prestaties. De VFnC3 wordt veelal toegepast in de wat ...

Toshiba VFAS3 frequentieregelaar

Toshiba VFAS3 frequentieregelaar

De VFAS3 is de Toshiba frequentie regelaar voor de toekomst met Ethernet, RTC, QR-code, WEB-server en vele IoT opties. Leverbaar van 0.4 tot 315 kW in 200 VAC en 400 VAC klasse.

Toshiba VF-MB1 frequentieregelaar

Toshiba VF-MB1 frequentieregelaar

Frequentieregelaar VF-MB1 van TOSHIBA De MB1 heeft niet alleen voor machinebouwers iets te bieden. Hij is ook zeer geschikt voor toepassing in HVAC applicaties. Zeer veelzijdige functies, geïntegreerde veldbus interfaces en een universele motorre...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »