Newland

Newland BS8060 Piranha

De Newland BS8060 is een snelle draadloze pocketscanner. Deze scanner past door zijn afmetingen gemakkelijk in de broekzak. Door middel van de Bluetooth functie is deze scanner eenvoudig te koppelen met je smartphone of PDA.

Offerte aanvragen

De BS8060 is beschikbaar als 1D of 2D pocketscanner en is geschikt voor Windows, Android en iOS.

Superieure leesprestaties
De BS8060 Piranha wordt aangeboden in 2 versies, een 1D of een 1D + 2D scanner. Deze scanners kunnen bijna alle streepjescode van papier of scherm lezen. De 2D scanner is uitgerust met een laser-aimer met een rood kruis om de barcodes makkelijker en sneller te lezen.

Gemakkelijke Bluetooth-koppeling
Via de draadloze technologie Bluetooth 4.0, kan de BS8060 makkelijk worden gekoppeld aan een Android-, iOS- of Windows-apparaat, vijf keer sneller dan gewone Bluetooth.

Kan overal gebruikt worden, wanneer dan ook
De BS8060 Piranha is klein genoeg voor in je broekzak en licht genoeg om de hele dag bij je te dragen. Hierdoor heb je het gemak om altijd een scanner bij de hand te hebben.

Handige communicatie
Gebruik de interface die het beste bij de toepassing past. De BS8060 Piranha geeft de flexibiliteit om de gewenste communicatiemethode te kiezen met opties zoals HID toetsenbord en Virtual COM.

Hulpvrije batterijcapaciteit
De hoge capaciteit Li-ion batterij in de scanner zorgt voor maximaal 11 uur continu gebruik per lading, waardoor deze de hele dag moeiteloos werkt.

Oplaad- en communicatie cradle beschikbaar (optioneel).

BS8060 (2)
Newland (5)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »