Zebra

Zebra CC6000

De Zebra CC6000 micro kiosk combineert de bekendheid van een consumententablet met een platform en functies van enterprise-klasse voor een werkelijk unieke winkelervaring.

Offerte aanvragen

De Zebra CC6000 micro kiosk combineert de bekendheid van een consumententablet met een platform en functies van enterprise-klasse voor een werkelijk unieke winkelervaring. De slanke 10-inch kiosk biedt klanten het beste van online winkelen en winkelen in de winkel, met alle zelfbedieningsmogelijkheden die ze verwachten - en nog veel meer. Binnen enkele seconden kunnen kopers inchecken om een ​​bestelling op te halen, een product of prijs te vinden, informatie op te zoeken, een medewerker te bellen, videochat met een expert voor directe antwoorden, gepersonaliseerde aanbiedingen te ontvangen, een aankoop te doen en nog veel meer.

De CC6000 biedt de nieuwste technologische ontwikkelingen op een hypermodern AndroidTM-platform om klanteninteractie vandaag naar een geheel nieuw niveau te brengen, met de toekomstbestendigheid om morgen nieuwe spannende ervaringen te bieden. Uw IT-afdeling vindt dat de CC6000 gemakkelijker te integreren en te beheren is dankzij de platformbenadering van Zebra en de krachtige reeks Mobiliteits-toepassingen, hulpprogramma's en ontwikkelaarstools voor mobiliteit. Breng de ultieme conciërge-achtige service binnen handbereik van uw klanten met de CC6000.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »