Desinfectiezuil

Met deze desinfectiezuil ontvang je je medewerkers en gasten op een veilige manier. Met de 22” Android all-in-one touchmonitor bekijken ze direct je instructievideo terwijl ze met de gecertificeerde gel hun handen wassen.

Offerte aanvragen

“Origineel? Nee, zeker in deze tijd niet. Goed idee? Dát zeker! En met al jaren ervaring in het bouwen, plaatsen en implementeren van kiosken in o.a. ziekenhuizen en winkels, is dit voor ons een logische uitbreiding op ons kioskenaanbod.

Het 22” Android all-in-one scherm verwelkomt je gasten met een klantvriendelijk gebruik. Zij kunnen met hun arm de dispenser bedienen, waarna zij de gecertificeerde desinfectiegel kunnen gebruiken. Met deze kiosk kun je jouw klanten een veiligheidsbriefing laten zien, terwijl zij hun handen desinfecteren. Hiermee beperk je de gezondheidsrisico’s voor zowel je gasten als medewerkers. Hygiëne was al belangrijk, maar zal na de COVID-19 crisis een nóg essentiëlere rol in onze samenleving blijven spelen. En om hier vanaf nu altijd, maar op een meer subtiele manier gehoor aan te geven, kun je de kiosk natuurlijk ook ná deze periode blijven inzetten. Een promotiefilmpje, een intekenformulier... jij bepaalt wat er getoond wordt en tegelijk behoud je de hygiëne binnen je bedrijf.

Neem voor meer informatie contact op met Duranmatic

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »