Epson

Epson TM-L500A Ticket printer voor incheck balies

De Epson TM-L500A Ticketprinter is een high-performance, flexibele thermische bonprinter. Kan toegangskaarten en kassabonnen razendsnel (250 mm / sec.) afdrukken.

Offerte aanvragen

De Epson TM-L500A Ticketprinter is een high-performance, flexibele thermische bonprinter. Kan toegangskaarten en kassabonnen razendsnel (250 mm / sec.) afdrukken.

Dankzij het geintegreerde automatische snijmes wordt de kassabon netjes recht afgesneden. Of het nu voor evenementen, openbaar vervoer, bioscopen of detailhandel is, de TM-L500A ticket is ontworpen voor continu gebruik. Hij behandelt verschillende papierformaten en diktes tot 82 mm breed. Omdat de bonprinter sensorgestuurde is herkent hij bijna elke papiersoort automatisch, en levert de kwaliteit die u verwacht. Er is een externe optionele rolhouder beschikbaar. Met zijn compacte afmetingen en strakke vormgeving is de TM-L500A Ticketservice past optimaal in bijna elke omgeving en is vooral bedreven in het integreren in kleine ruimtes. De Combo-interface (USB en seriële poort) zorgen voor een eenvoudige en vlotte communicatie met het bestaande systeem. De bonprinter is gecertificeerd met het Energy Star-rating en zal uw energiekosten te verlagen met zijn lage verbruik. "

  • Compacte, high-performance bonprinter
  • Zeer hoge afdruksnelheid (250 mm / sec.)
  • Tickets afdrukken en snijden in verschillende maten
  • Sensorgestuurde papier herkenning
  • Lage energiekosten: Energy Star-certificaat
  • Variabele papierbreedte (50/54/80/82mm)

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Afdruktechniek:
Afdruksnelheid:
Afdrukresolutie(s):
Papier breedte(s):
Aansluiting(en):
Kassalade aansluiting:
Voedingsspanning:
Afmetingen (BxHxD):
Gewicht:
Garantie:
Stuurprogramma's:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »