Epson

Epson TM-L90LF

Deze thermische printer voor verkooppunten produceert kwaliteitsetiketten en -kwitanties met groot gemak.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Deze thermische kwitantieprinter van de grootste Europese fabrikant van printers voor verkooppunten1 is compatibel met linervrije, zelfhechtende media. Bedrijven kunnen met de Epson TM-L90 zelfklevende kwitanties afdrukken. Hiermee etiketteren is een betrouwbare methode om verwarring bij bestellingen van eten en drinken te voorkomen.

Gebruikt standaardpapier en zelfklevend papier:


De TM-L90 Liner-free werkt in combinatie met zowel standaard thermisch kwitantiepapier als NCR's linervrije etikettenpapier. Gebruikers kunnen dus toe met één printermodel met grijstinten voor kwitanties en etiketten voor bestellingen. Dankzij geavanceerde afdrukfuncties voor afbeeldingen kunnen zeer specifieke ontwerpen voor kwitanties en etiketten worden gemaakt. U kunt eenvoudig logo’s en reclameboodschappen toevoegen.

Eenvoudig schakelen tussen media:

Compatibel met papierbreedtes van 40 en 80 mm. Gebruikers kunnen snel en eenvoudig schakelen tussen de verschillende media zonder dat ze een andere instelling hoeven te selecteren. De printer detecteert de papierbreedte namelijk automatisch.

Papierbesparend:

De printer heeft een sensor voor papier met zwarte markeringen, zodat de kwitanties precies tussen de stroken met de hechtlaag worden afgesneden. De TM-L90 Liner-free kan echter ook worden opgezet om dwars door de zelfklevende gedeeltes te snijden. Dat bespaart papier. Om het papierverbruik verder terug te dringen, drukt de functie voor automatische reductie van de bovenmarge de volgende bon af vóór de huidige kwitantie is afgesneden na automatisch afsnijden.

Lagere kosten en milieuvriendelijk:

De energiezuinige TM-L90 Liner-free voldoet bij gebruik in combinatie met Epsons PS180-voeding aan de ENERGY STAR-normen.

Flexibele installatie:

Aangezien de printer zowel verticaal als horizontaal kan worden geplaatst, of met een optionele houder aan de muur kan worden gehangen, bevindt de printer zich altijd op de handigste plek. Wordt geleverd met een ingebouwde USB interface bovenop de seriële interface.

  • Betrouwbare etikettering: Nog nauwkeurigere afhandeling van bestellingen
  • Mediaflexibiliteit: Zowel standaardpapier als zelfklevend papier
  • Papierbesparend: Automatische reductie bovenmarge
  • Minder kosten: Energiezuinig
  • Eenvoudige installatie: Drie verschillende montagemethoden 

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Afdruktechniek:
Afdruksnelheid:
Afdrukresolutie(s):
Papier breedte(s):
Aansluiting(en):
Kassalade aansluiting:
Voedingsspanning:
Afmetingen (BxHxD):
Gewicht:
Garantie:
Stuurprogramma's:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »