Epson

Epson TM-P80 POS-Kassabonprinter

Deze snelle, mobiele thermische printer heeft een papierbreedte van 80 mm, waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals de horeca.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Levertijd nader te bepalen
Offerte aanvragen

Wil uw horeca-bedrijf wachtrijen verkorten en positieve feedback van klanten vergroten? Dan is dit apparaat de meest geschikte keuze. De TM-P80 kan ook streepjescodes en tweedimensionale symbolen afdrukken, waardoor dit betrouwbare apparaat een onmisbaar product is voor de horeca.

Eenvoudig te gebruiken
Als u kassabonnen met een breedte van 80 mm moet afdrukken, dan is deze efficiënte verkooppuntprinter uiterst geschikt. Deze printer heeft een gemakkelijke riemklem voor mobiel gebruik.

De TM-P80 heeft een functie voor automatische papierreductie, die automatisch de marge en lengte met maximaal 23 procent verkleint zonder de gegevens of de afdruksnelheid te veranderen.

Efficiënt
Wachtrijen en vertragingen bij het betalen worden aanmerkelijk verkort met afdruksnelheden tot maximaal 100 mm/sec en een lange batterijduur.

Betrouwbaar
De draagbare printer is robuust en bestendig tegen lichte stoten en vallen. De gemiddelde tijd tussen storingen (MTBF) is 120.000 uren of 16.000.000 regels.

  • Uitstekende prestaties: Drukt bonnen af tot max 100 mm/sec.
  • Betrouwbaarheid: Compact en robuust ontwerp
  • Epson ePOS-Print: Compatibel met XML-opdrachten
  • Eenvoudige integratie: Installeren of bijwerken van drivers is niet nodig
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »