Winmate

Winmate FM07 - 7-inch voertuig computer

Winmate's compacte 7-inch voertuig gemonteerde computer, de FM07-serie, brengt een compact ontwerp naar een toonaangevende klasse van auto-mount computers zonder compromissen te sluiten.

Offerte aanvragen

Winmate's compacte 7-inch voertuig gemonteerde computer, de FM07-serie, brengt een compact ontwerp naar een toonaangevende klasse van auto-mount computers zonder compromissen te sluiten. De VMC is verkrijgbaar met een Intel Celeron Apollo Lake-processor of een op armen gebaseerde Freescale i.MX 6-processor met een P-Cap multi-touch-scherm waarmee u uw gegevens gemakkelijk kunt beheren in een gebruikersvriendelijk pakket. De programmeerbare functietoetsen op het voorpaneel zijn ontworpen voor eenvoudige toegang voor enkele van de belangrijkste functies of toepassingen. Voor draadloze connectiviteit is de tablet uitgerust met een SIM-kaartsleuf, Wi-Fi, WWAN en GPS-antennes.

Van magazijnbeheer tot orderafhandeling, asset-tracking en verzending en ontvangst, de warehouse-verdieping is een complex ecosysteem dat zeer efficiënte technologie vereist om het probleemloos te laten werken. De juiste technologie helpt fouten te minimaliseren, bestellingen en voorraadbeheer te stroomlijnen en de operationele efficiëntie te verbeteren. De FM07-serie doet dat allemaal en biedt flexibiliteit en mobiliteit in een op het voertuig gemonteerde computerform factor.

 

 

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »