Newland

Newland HR52 Bonito BT (logistieke editie)

De HR52 Bonito biedt een van de snelste en meest nauwkeurige scanprestaties die beschikbaar zijn en bevat een megapixel barcodescanner die gemakkelijk zowel 1D- als 2D-codes leest.

Offerte aanvragen
Niet te stoppen scanprestaties.
Scan vrijwel elke 1D- of 2D-barcode in alle omstandigheden. De HR52 Bonito is uitgerust met een megapixel barcodescanner, waardoor hij enkele van de snelste en meest nauwkeurige scanprestaties heeft die beschikbaar zijn. Dankzij de motor kan het streepjescodes scannen die zijn gevouwen, beschadigd of bedekt door cellofaan zonder aarzeling.
 
Perfectioneer voor nauwkeurig richten.
Zachte, witte verlichting gecombineerd met een helder kruislaser-richtapparaat bieden ideale omstandigheden voor point-and-shoot scannen. Met één druk op de trekker weet u zeker dat u de juiste barcode vastlegt, zelfs als deze omgeven is door andere barcodes, door de Acuscan-richttechnologie van Newland te gebruiken.
 
Past zich aan uw omgeving aan.
Ongeacht waar de scanner in uw bedrijf moet passen, de HR52 Bonito past bij de instelling. De standaard kan worden ingesteld voor handsfree scannen, terwijl het apparaat volledig opgeladen blijft. Op uw fabrieksvloer of in uw magazijn kan het verticaal, horizontaal of aan het plafond worden gespannen voor gemakkelijke toegang.
 
Duurzaam ontwerp.
Dagelijkse stoten en vallen gebeuren, vooral in zware omgevingen zoals een magazijn of fabriek. Daarom is de HR52 Bonito ontworpen om de meest veeleisende operaties en omgevingen te weerstaan. Een valweerstand van 1,8 m betekent dat de val van de meeste machines zal overleven.
 
Gemaximaliseerde mobiliteit.
Bluetooth 5.0 zorgt voor ultrasnelle draadloze communicatie met een dockingstation of ander apparaat (HID-niveau). De sterke, betrouwbare verbinding tot 50 meter biedt de hele dag flexibiliteit op de werkvloer.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »