Datalogic

Datalogic Matrix 120

Matrix 120 ™ is de kleinste ultracompacte industriële 2D-imager die in elke integratieruimte past.

Offerte aanvragen

Matrix 120 ™ is de kleinste ultracompacte industriële 2D-imager op de markt die in elke integratieruimte past en Ethernet-connectiviteit insluit. Dit is het nieuwste instaplid van de beste Matrix-familie van hoogwaardige industriële 2D-imagers.

De Matrix 120 is de perfecte oplossing wanneer kleine afmetingen, eenvoudige integratie en prestaties de belangrijkste drijfveren zijn. Dit maakt de Matrix 120 het ideale product voor OEM-klanten: chemische / biomedische industrie en toepassingen voor afdrukken en aanbrengen. Bovendien is deze imager perfect voor instapapplicaties in de fabrieksautomatiseringsarena: elektronica, verpakking en voedsel / dranken.

De Matrix 120 is beschikbaar in verschillende modellen, waaronder een WVGA-sensor voor standaardtoepassingen of een 1,2 MP-sensor voor barcodes met hoge resolutie. Bovendien maakt de groothoekversie de Matrix 120 de perfecte oplossing voor het lezen in de nabijheid en met het gepolariseerde model is een 90 ° -montage ook mogelijk op reflecterende oppervlakken.

De Matrix 120 met het roodlichtmodel is de eerste stationaire industriële scanner op de markt die Digimarc-barcode kan lezen voor toepassingen met decodering met toegevoegde waarde.

De Matrix 120 beschikt over de beste industriële onderdelen in zijn klasse (IP65 en 0-45 ºC / 32 - 113 ºF), met ESD veilige modellen voor toepassingen in de elektronische industrie en een glasvrij leesvenster, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie milieu.

Bescherming tegen zwavelgas maakt het gebruik van Matrix 120 in bandentoepassingen mogelijk via ruwe productie, eindafwerking en inspectiestations.

Als onderdeel van de volledige Matrix-serie, is de Matrix 120 toonaangevend op het gebied van gebruikersgemak door DL.CODE ™ configuratiesoftware, X-Press ™ -knop en intuïtieve HMI.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »