Datalogic

Datalogic Matrix 220

De Matrix 220 ™ imager is de meest compacte op afbeeldingen gebaseerde barcodelezer die topprestaties met de hoogste flexibiliteit kan leveren.

Offerte aanvragen

De Matrix 220-imager is ontworpen voor superieure prestaties dankzij een 1,2 MP hoge resolutie sensor, een nieuw multicore-verwerkingsplatform voor afbeeldingen, innovatieve verlichtingsoplossingen en industriële elektronische focustechnologie, waardoor het de ideale imager is voor elektronica, automotive, verpakking en documentverwerking toepassingen.

Het geïntegreerde ultraflexibele verlichtingssysteem maakt de Matrix 220 imager perfect voor het lezen van codes gemarkeerd met DPM (Direct Part Marking).

De DPM-modellen met rood / blauw licht bieden in een enkel model de ingebouwde opties voor gepolariseerd en diffuus licht, wat resulteert in optimale verlichting op elk type oppervlak; de modellen Standard en DPM High Power illuminators zijn de ideale oplossing voor uitdagende hogesnelheidstoepassingen en DPM-toepassingen die een dubbele beeldhelderheid en verder leesbereik vereisen.

Met de elektronische focusregeling kan de opdracht gemakkelijk op afstand worden gewijzigd tijdens de herconfiguratie van de assemblagelijn en kan de focus op afstand worden aangepast voor extreme leesflexibiliteit.

Matrix 220 is de eerste stationaire industriële scanner op de markt die het OPC UA-protocol voor Industry 4.0-communicatie en Digimarc Barcode-technologie ondersteunt voor toepassingen met decodering met toegevoegde waarde.

In zijn marktsegment is de Matrix 220 de eerste lezer die de High Dynamic Range (HDR) -functie heeft ingebed. Dit verbetert de beeldkwaliteit en het contrast voor een betere leesbaarheid van de code en maakt het mogelijk om een snellere lijnsnelheid te gebruiken, dankzij reductie van de belichtingstijd.

De Matrix 220-imager heeft het beste gebruiksgemak vanwege de groene en rode spots, de X-Press ™ -knop, de intuïtieve HMI en de DL.CODE ™ -configuratiesoftware, die is verbeterd met de automatische installatiemodus voor een snelle en eenvoudig code lezen.

ESD- en Anti-YAG-bescherming zijn verkrijgbaar als accessoires voor de omslag om de productflexibiliteit te verbeteren, het aantal modellen te verminderen en het voorraadbeheer te vereenvoudigen.

De industriële classificatie IP65 en IP67 en het bedrijfstemperatuurbereik van -10 tot 50 ºC / 14 tot 122 ºF garanderen de beste kwaliteit en robuustheid in de industrie.

De Matrix 220-imager biedt voordelige communicatie-opties met Power over Ethernet (PoE) -connectiviteit, on-board PROFINET / IO en ETHERNET / IP industriële veldbus.

Met zijn uitstekende prestaties levert de Matrix 220 imager een hoog prestatie / prijsverhouding-aanbod in de Datalogic-portfolio.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »