Zebra

Zebra MC9300

De Zebra MC9300 de ultieme Android Ultra-robuuste mobiele terminal en geschikt voor elke omgeving, inclusief veeleisende koude opslag en gevaarlijke omgevingen.

Offerte aanvragen

Het ultieme Android Ultra-robuuste mobiele terminal.
De MC9300 is de volgende generatie van 's werelds best verkochte en meest vertrouwde mobiele bedrijfsseries voor bedrijven en is gebaseerd op de MC9000-serie en maakt deze nog beter. Het levert ongeëvenaarde kracht en prestaties, terwijl het de erfenis voortzet van een robuuste, betrouwbare constructie en superieur comfort de hele dag door.

De MC9300 beschikt over de allerbeste mobiele technologieën van vandaag, de nieuwste Android OS (Oreo) en nieuwe Mobility DNA-oplossingen om klanten te helpen meer te halen uit hun investering in mobiele apparaten.

Als het meest robuuste MC9000-serie-apparaat ooit gemaakt, is de MC9300 klaar om bijna elk apparaat in zijn klasse te overtreffen in elke omgeving, inclusief veeleisende koude opslag en gevaarlijke omgevingen. Klanten krijgen de eenvoud van Android, de ultieme verwerkingskracht en geheugen, een groter aanraakscherm, de mogelijkheid om de meest uitdagende directe onderdeelmarkeringen en streepjescodes vast te leggen, twee keer de batterijduur van de MC9200 en meer.

MC9300-accessoires
De MC9300 en MC9000-serie bieden een van de meest robuuste accessoirefamilies in hun klasse, zodat klanten een oplossing kunnen aanpassen aan hun unieke behoeften aan toepassingen en achterkamertjes. De MC9300 is achterwaarts compatibel met vele MC9200-accessoires, zoals de zachte holster en de polsband. Klanten kunnen hun bestaande MC9200 oplaadoplossingen voor apparaten gebruiken door een adapterbeker toe te voegen.

Accessoires beschikbaar voor de MC9300 zijn onder andere:

PowerPrecision + batterijpakketten
Meerdere oplaadopties, waaronder een cradle met één gleuf en robuuste oplaadkabel, ShareCradle en opladers met meerdere gleuven die de ruimte vereenvoudigen en besparen
Geavanceerde oplaadstations met een oplaadcapaciteit van 90% in 3,5 uur of minder

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »