Ewon Cosy en Flexy Talk2M account

Ewon Cosy en Flexy Talk2M account

eWon E-Learn video's geven een korte en heldere uitleg over alle eWon producten: eWon E-Learning

Introductie

De eWON Remote Access oplossing bestaat uit twee delen: een eWON industriële VPN router zoals een eWON Cosy en Talk2M, eWON’s cloud-gebaseerde industriële verbinding service.

In deze video's leren we hoe we de eWONs kunnen beheren en configureren in de Talk2M accounts en hierdoor verbinding kunnen maken een breed scala aan veld apparatuur vanaf de PC of een mobiel apparaat zoals smartphones en tablets.

Talk2M Free+ account

Talk2M is de eerste veilige industriële verbinding service in de cloud. Met servers over de hele wereld biedt Talk2M een zeer betrouwbare, efficiënte en veilige oplossing om verbinding met machines op afstand te maken.

Talk2M accounts geven de beheerders van het account de mogelijkheid om gebruikers en apparaten toe te voegen en deze bepaalde toegangsrechten te verlenen en onder welke condities. Zij kunnen er voor zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers bepaalde apparatuur op afstand kan bereiken.

In deze video serie leren we hoe we een Talk2M Free+ account maken en configureren.

Lessen

Maak een Talk2M Account aan

Om een eWON te linken aan de Talk2M service, moet er een account worden aangemaakt. Dit account zorgt  voor een logische indeling van de eWONs en bied de mogelijkheid om deze in te stellen.

Leer hoe we een Free+ account aanmaken, de eWONs grouperen in de eCatcher software die bij Talk2M hoort.

Voeg een eWON toe

Om op afstand één van uw eWONs te bereiken moet deze in een Talk2M account staan.

Leer hoe we de eWON in eCatcher software toevoegen.

Voeg een gebruiker toe

In eCatcher, de software tool die bij Talk2M hoort, kunnen meerdere gebruikers worden aangemaakt voor hetzelfde Talk2M account. Er is zelf een user management panel.

Afhankelijk van het account type (Free+ of Pro), kunnen er verschillende soorten gebruikers worden toegevoegd met meer of minder rechten.

Custom Fields

In eCatcher, kunnen vrije velden; custom fields, met informatie worden toegevoegd waardoor er extra kolommen met informatie beschikbaar komen inde eCatcher main view (lijst met alle eWON devices gelikt aan dit Talk2M account).

Map View

In eCatcher kunnen de eWONs niet alleen in een lijst maar ook op een landkaart worden weergegeven met daarin een link naar de instellingen van de specifieke eWON in het Talk2M account.

M2Web Platform Configuration

M2Web is een online platform die het mogelijk maakt om verbinding te maken met de eWONs en de daarop aangesloten apparatuur via een gewone webbrowser.

Talk2M Automatische registratie met SD Card

Een eWON Cosy 131 kan handmatig worden gelinkt aan een Talk2M account met eCatcher. Dit kan ook automatisch door gebruik te maken van een SD card en eCatcher.

M2Web - Lijst weergave

M2Web heeft twee soorten weergave: list en map. 
In de Lijst verschijnen de eWONS in rijen.
Per rij wordt er allerlei informatie weergegeven zoals de status, de KPIs, de link naar de Ewon of LAN devices.

M2Web - Map weergave

M2Web heeft twee soorten weergave: list en map. 
In de Map weergave verschijnen de eWONS als een Pin op een landkaart met daarbij de naam, de status en de alarm status.

M2Web - Op Smartphones

Het M2Web platform is geschikt voor apparaten met een web browser.

Smartphones en tablets kunnen dan worden gebruikt om toegang te krijgen tot Ewon devices en de  LAN devices die daaraan gekoppeld zijn.

M2Web - Logo Programma

Het M2Web Logo Programma geeft mogelijkheden om M2Web te personaliseren met eigen kleuren, afbeeldingen en huisstijl.

M2Web - Logo Programma: Iframe

In deze video tutorial leggen we uit hou u het M2Web login formulier kunt integreren in uw eigen website met een iframe.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »