Zebra

Zebra RS5100

De robuuste Bluetooth-ringscanner Zebra RS5100 is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Offerte aanvragen

De robuuste Bluetooth-ringscanner Zebra RS5100 is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Met zijn lage gewicht van slechts 70 gram is hij extreem licht en kan hij vrijwel de hele dag rond worden gedragen. Dat maakt het de ideale partner in veeleisende werkgebieden zoals in het magazijn, transport, logistiek, productie, verkoop en buitendienst.

De RS5100 is uitgerust met een krachtige vervangbare 480 mAh-batterij, die tot 12 uur meegaat wanneer deze volledig is opgeladen, of tot 14.400 scans. Voor koude omgevingen of langere diensten biedt Zebra een verbeterde batterij met 735 mAh. Naast NFC biedt de ringscanner Bluetooth-ondersteuning. Het blijft dus verbonden, zelfs tot 90 meter van het hostapparaat.

De RS5100 legt ook betrouwbaar en snel 1D- en 2D-barcodes vast, evenals OCR, dankzij een intelligente combinatie van imaginghardware, software en optica (PRZM) van Zebra en een krachtige megapixelsensor. En in bijna elke staat - of ze beschadigd, vuil of slecht bedrukt zijn. Een duidelijke goede scanbevestiging vindt plaats via een akoestisch signaal of verschillende programmeerbare LED's aan de achterkant van de scanner, die indien nodig ook knipperen. Een optionele vibratiefunctie is ook geïntegreerd.

De ringscanner is ook robuust. Het is gemakkelijk bestand tegen meerdere valpartijen tot 1,8 meter en is volledig beschermd tegen het binnendringen van stof en spatwater volgens de IP65-certificering. Bovendien rekken de metalen gespen en nylon riemen niet uit om slijtage te voorkomen.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »