Honeywell

Honeywell ScanPal EDA61K

De Honeywell ScanPal ™ EDA61K is een robuuste, gecodeerde mobiele computer die bedrijven helpt bij het automatiseren van en foutbestendige workflows in binnen- of buitenmagazijnen, distributiecentra en achterkamers in winkels.

Offerte aanvragen

De Honeywell ScanPal ™ EDA61K is een robuuste, gecodeerde mobiele computer die bedrijven helpt bij het automatiseren van en foutbestendige workflows in binnen- of buitenmagazijnen, distributiecentra en achterkamers in winkels. Met een batterij die twee tot drie diensten meegaat en een lichtgewicht, ergonomisch uitgebalanceerd ontwerp dat vermoeidheid bij de gebruiker minimaliseert, helpt de EDA61K ervoor te zorgen dat het materiaal de hele dag soepel blijft stromen, zelfs tijdens het hoogseizoen.

Snelle gegevenstoegang
Snelle prestaties en snelle toegang tot bedrijfskritische informatie met de snelle Qualcomm® 1,8 GHz octa-core chipset, voldoende geheugen en betrouwbare wifi.

Verbeterde productiviteit
Snelle, nauwkeurige gegevensregistratie van enkele centimeters tot 15 meter met Honeywell's slanke N6703 en EX20-scancamera's met groot bereik en een 13-megapixelcamera met autofocus.

Verminderde operationele downtime
Ononderbroken werking voor meer dan twee volledige diensten met Honeywell's 7.000 mAh, hot-swappable, lithium-ion slimme batterij die 25 uur meegaat op een enkele lading.

Betrouwbare verbindingen
Blijf verbonden met snelle dual-band 802.11 a / b / g / n / ac wifi, Bluetooth® 4.2 en mobiele ondersteuning in de meeste landen.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »