Zebra

Zebra TC8300

De Zebra TC8300 mobiele terminal is gemaakt op onze baanbrekende en uiterst succesvolle TC8000 en biedt meer kracht, een toekomstbestendig platform, verbeterde gegevensverzameling en superieure ergonomie.

Offerte aanvragen

De Zebra TC8300 mobiele terminal is gebouwd op onze baanbrekende en uiterst succesvolle TC8000-aanraakcomputer en biedt meer kracht, een toekomstbestendig platform, verbeterde gegevensverzameling en superieure ergonomie. Terminal Emulation (TE) -toepassingen krijgen automatisch een moderne, volledig aanraakinterface met een virtueel toetsenbord om de gegevensinvoersnelheid en -nauwkeurigheid te vergroten - 14% sneller dan een groene scherminterface. Dit alles, plus de nieuwste WiFi-technologie en onze Mobility DNA-oplossingen, draagt ​​bij tot een ongekende productiviteit en bruikbaarheid.

Onze TC8300, onze krachtigste en meest veelzijdige all-touch-apparaat, is ideaal voor klanten die werknemers binnen de vier muren willen uitrusten met de beste mobiele technologieën van vandaag. Met een nieuw chipsetplatform, onderliggende ondersteuning voor Android O-, P- en Q-releases en de beveiliging van LifeGuard ™ voor Android ™, kunnen klanten vertrouwen op een toekomstbestendige oplossing die waarde blijft leveren voor hun bedrijf.

Klanten kunnen ook kiezen uit een reeks scanopties. Met de uitbreiding van de mogelijkheden voor gegevensvastlegging, biedt de TC8300 ook scannen met directe partmarkering (DPM) (optionele functie), waarmee barcodes kunnen worden gelezen die rechtstreeks in het oppervlak van materialen zoals plastic en metaal zijn geëtst of bedrukt.

De TC8300-aanraakcomputer blijft de ongeëvenaarde productiviteits- en gebruikswinst opleveren die met onze TC8000 is geïntroduceerd en leidt tot de grootste vooruitgang in het magazijn in meer dan 20 jaar. De combinatie van een revolutionaire, robuuste vormfactor om bestand te zijn tegen ruwe omgevingen, een vertrouwde en intuïtieve gebruikerservaring en geavanceerde mobiele computertechnologie, geeft deze productiviteitssprong gebruikers een extra uur per werkdag terwijl vermoeidheid met 23% wordt verminderd ten opzichte van traditionele "pistool" -computers.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »