Durapos

Durapos Wandkiosk KDM22WM 22 inch

De Durakiosk is een betaalbare kioskoplossing met veel verschillende inzetmogelijkheden. Inzetbaar als bijvoorbeeld informatiezuil, bestelzuil, self service zuil, interactieve zuil, incheckzuil of als webshop in de winkel. Daarnaast kunnen bieden wij o

Offerte aanvragen

De Durakiosk is een betaalbare kioskoplossing met veel verschillende inzetmogelijkheden.

Inzetbaar als bijvoorbeeld informatiezuil, bestelzuil, self service zuil, interactieve zuil, incheckzuil of als webshop in de winkel. Daarnaast kunnen bieden wij ook kiosken op maat, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De configuratie van de zuil is flexibel in te richten naar de wensen van de klant met diverse optionele componenten zoals een 2D scanner, een bonprinter of een pinterminal. Ook kunt u de huisstijl van de winkel laten bedrukken op de kiosk.

De DuraKiosk is aan te passen naar de wensen en eisen van de klant. Wij kunnen alle kanten op, indien er andere wensen zijn, kunnen wij deze op projectbasis uitvoeren! Zo is de Durakiosk zeer flexibel en aan te passen naar een eigen configuratie.

Naast de levering bieden we ook de optie voor service en beheer van de zuil.
Met onze on-site service kunnen we de volledige behoefte van de klanten invullen en compleet ontzorgen, zodat u geen omkijken meer heeft naar de zuil.

Android (1)
Windows (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »